Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Daróczi Dávid ügynök?

2007.08.05. 22:13 Kitalátor (másként) gondolkodó

Legalábbis furcsa dolgok történnek Gyurcsány szövegeivel kapcsolatban. Emlékezzünk csak vissza azokra a Magyar Nemzetben is összegyűjtött "furcsaságokra", amelyek a Megváltóhoz imádkozó zsidóktól az ő többszöri bérmálkozásáig mind-mind olyanok, amelyeket egy alapszintű hittani, vagy legalább kulturális ismeretekkel rendelkező ember nem mond. Persze, nem állítom, hogy Gyurcsánynak lennének ilyen ismertetei, de hát bizonyára azért alkalmaz olyan embert először szövegírónak, majd kormányszóvivőnek, aki ezzel a szakterülettel is tisztában van, no meg a jelen legjelentősebb magyarországi kisebbségének, több régióban a közeljövő többségének a nyelveivel, kultúrájával, történelmével.

Erre most "üzenetében", amit a kormányszóvivő "olvasott fel" azt is a magyarokra fogja, hogy megtiltottuk a cigányoknak a muzsikálást. Olyanról persze vannak emlékek, hogy muzsikálásra kényszerítettek magyar fegyveresek, de ez nem cigány-specifikus. Alig pár éve Ártándnál a saját oldalfegyverük simogatásától begerjedt határőrök kiselőadásra kényszerítettek egy székely néptánc-együttest. Jogtalan és bunkó dolog, de nem rendszerfüggő. Ha sötét emberek bármilyen hatalomhoz jutnak, akkor  ilyeneket csinálnak. Vagy beállítják a cigányokat a jeges Balatonba muzsikálni. Olyan is van, aki csak füstölgő gumival (régen: ágaskodó lovakkal) indul, ha látják, hogy kompenzálja fogyatékosságát, de olyan is, aki alkalmazottai szexuális szolgáltatásaira is igényt tart. De egyik sem nemzet- és rendszerfüggő dolog. Most is ismerünk olyanokat, akik a diplomájukat, pozíciójukat az első feleségüknek köszönhetik, a diplomájuknak, esetleg a pozíciójuknak meg a második (- harmadik) feleségüket. (Moldova nyomán.) Minősíteni, elítélni lehet, sőt kell, de ezek alapján kollektív bűnösséget, kollektív bűntudatot sulykolni több mint bűn. Hiba.
Különösen akkor, amikor az úgynevezett liberális baloldal néhány új tabu megsértésétől eltekintve bűntelenséget sugall.
Az meg különösen furcsa, hogyha ezt a kollektív bűntudat-gerjesztést nemcsak eltúlzott, hanem hamis állításokkal is igyekeznek elérni. Mert származása miatt bárkit, egyetlen embert is megölni, gyűjtőtáborba, munkatáborba hurcolni, kisemmizni, kifosztani, iskolai tanulmányoktól, munkaköröktől elzárni, vallásgyakorlását megnehezíteni, hazájából elüldözni, egyáltalán nyilvántartani, megbélyegezni valóban szinte megbocsáthatatlan bűn. Akkor mi is történt a magyar nemességgel és polgársággal a proletárdiktatúra alatt? Mi történik ma a világban annyi helyen? Mi van pl. a palesztínokkal?

Többször kifejtettem, hogy a két - nemzeti és nemzetközi  - szocialista ideológia és eredményei között nem látok valódi különbséget. Még a szülőhazájuk is azonos. Követőinek, megvalósítóinak bűnhődése viszont nem egyforma. Nagyon nem. Én nem azokat az aggastyán nácikat sajnálom, akiket még mostanában is vészbíróságok elé akarnak állítani. Még ha abban a vádpontban ártatlanok is, ha nem is öltek meg senkit, mindenképpen legalábbis bűntársak voltak az embertelenségekben. De akkor a hasonló emberiség elleni bűncselekményeket elkövető kommunista gyilkosok miért kapnak kiemelt állami nyugdíjat, miért lakhatnak halálukig a jogos tulajdonosoktól elzabrált házakban, miért akarják most is kitüntetni őket életfogytiglani fegyház helyett?

Persze közülünk, magyarok közül is sokan váltak a totalitárius rendszerek híveivé, kiszolgálóivá, de talán még többen áldozataivá. A születési, származási előítéletet jogosan utasítjuk el, ugye? Akkor meg miért kell hazugságok árán is kollektív bűnösséget az agyunkba verni?
 
Netán szándékos ez a hazugság is? Lehet, hogy valaki, alighanem Daróczi Dávid le akarja újból járatni a csak hézagos kultúrtörténeti ismeretekkel bíró miniszterelnököt? Ez már lehet, hogy az ellenség, Gyurcsány ellenségeinek a műve? Hisz Daróczinak származása,  tanulmányai,  életpályája alapján valahol a FIDESz centruma körül lenne a helye, nem az MSzP kulcspozíciójában. Vagy esetleg nem is a FIDESz, hanem a Vatikán, közelebbről a jezsuiták ügynöke? Meddig altatták, és mikor kezdte az aknamunkát?

Persze az is lehet, hogy a pártjuk belső köre tartja és aktiválta Gyurcsány lejáratására, hiszen, mint ahogy a jobboldalisággal, konzervativizmussal, nemzeti érzelmek túltengésével nem igazán vádolható blogger, mavo írja a Pécsen a szekrényből kiesett csontváz kapcsán: "a jó cuclista, mint az esetből is frankón kiderül, simán elárulja a saját klántársát, ha abból több koncot remél, ilyen állatfajta ez."

Ezek után várom, hogy fogja ismét az agyatlan panelproli nyugger törzsválasztóit az MSzP mobilizálni a népszavazáson és a következő választásokon  a hagyományos zsideszezéssel, orbáncigányozással. És mit fog erről mondani a kormányszóvivő?

2 komment

Címkék: gyurcsány ügynökök tömegyilkos daróczi dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr2133113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főpilóta · http://roplap.fw.hu 2007.08.06. 16:46:29

Nagyon izgalmas témát feszegetsz. A baloldali cigányimádat - és Orbán Viktor utálata többek között azért, mert - állítólag - cigány.

A Röplap is megtette észrevételét a cigány holokauszt emléknappal kapcsolatban roplap.fw.hu/jegyzettar/cigany.html

Üdvözlettel:

Főpilóta

naoszt 2007.08.08. 01:45:09

jó a post, csak kicsit álnaív. te is pontosan tudod, hogy a nyuggernak fingja nincs olyan összefüggésekről, hogy toleránsok mióta cigányoznak. akinek egy tyúknál több esze van az mind tudja, h a maszop-szaDEATH duónak fing köze nincs a baloldalisághoz, toleranciához és egyéb - egyébként szép, de elcsúfított - dolgokhoz (fidesznek is egyre kevesebb a jobboldalisághoz).

a 90 éves nácinak le lehet tekerni a heréit, a 75 éves kommancsot meg ki akarjuk tüntetni, akkó meg felháborodunk, ha az államfő megtagadja? höhh? ugyanez másképp: ha aszondom arab terrorista, akkor fasza gyerek vagyok és meghívnak egy sörre a sirályban, ha aszondom zsidó terrorista, akkor kettérúgják a seggem. tudjuk miért.
süti beállítások módosítása