Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Szent tehén

2007.04.15. 17:21 Kitalátor (másként) gondolkodó

Tóta W Árpád odadurrantott, bele a HírTv pofájába a bälgázpisztollyal, ahogy mostanában szokás a fővárosban (Hernyó, étterem, stb.). Tulajdonképpen lovagias akart lenni, és meg akarta védeni Horváth Ágnes leendő minisztert merthogy a HírTv azt sejttette, hogy valami köze van  szcientológusokhoz, mert az otthonszülés híve.

Ez önmagában nem lenne érdekes, elvégre mindenki egyenlő, de egyeseket nem bánthat senki. A kommentelők meg is jegyzik, hogy bizonyára az SzDSz-essége miatt szent és sérthetetlen.  Ez Tóta W  becsületére  legyen mondva nem igaz,  vagy legalábbis nem teljesen: a következő bejegyzésében legalább a bűncselekmény  tényét  nem tagadja le. Egy kicsit mentegeti ugyan Kókáékat, de nem annyira, hogy a Dugovics-effektus* áldozata legyen.

Másfelől fújhat a szél.

Vallásos, szésőséges túlbuzgó ateizmusa mögött is egy bibliai ige áll, ő olyan, mint az a bíró, "aki az Istent nem félte, az embereket pedig nem becsülte." Ha pénzről lenne szó, bizonyára Kókához törleszkedne jobban, ha meg szabad sajtó díjas akarna lenni, akkor Gyurcsány blogjába dolgozna be, esetleg beülne a Heti hetesbe, vagy ő is konzervpoénokat írna valamelyik liberálbolsevik frakcióvezetőnek.

Ha a pénz és a hatalom kiesik egy fanatikus ateista motivációi közül, akkor csak egy maradhat. A szex.

Azt nem tudom, hogy személyes kapcsolatról van-e szó, vagy csak vonzódásról egy tipushoz: a molett szőke nőkhöz. Ha felidézzük, hogy a vaskos nőket le szokták tehenezni, a sérthetetlenség indiai szimbólumai meg a - máskülönben sovány - szent tehenek, akkor sajnos megállapíthatjuk, hogy Árpádunk Ágikát tehénnek, mégpedig vonzó tehénnek tartja.

Amúgy én is, legalábbis a többi hazai celebhez képest.

Tyimosenkó asszonnyal meg ne mutatkozzon együtt, mert azt hiszik, hogy a cselédje.



*"Ha lebukok, magammal rántalak!"

3 komment · 1 trackback

Címkék: szex pénz tóta w liberális ateista horváth ágnes hatalom fanatikus

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr4558945

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kali 2007.04.20. 08:13:26

Nos, igen. Tóta W. egy hernyó ateista

Főpilóta · http://roplap.fw.hu 2007.04.22. 00:00:20

Szegény Tóta W.!

Ha igaz a feltételezésed, és tényleg plátói vonzalom fűzi a Szent Tehénhez, akkor a kínok kínját élhette át, amikor Demszkyt hallhatta nyilatkozni a miniszteri jelölés előtti napokban - talán 17-én -, miután a főfoglármester úr találkozott Tehénkével. Egy ilyen lelkes támogatói nyilatkozat általában azután születik, hogy a pártfogolt a "kegyeiben részesítette" a vén kecskét.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.04.22. 08:23:59

Ezek az értéktagadók nem sokat törődnek azzal, hogy ki kivel mit, csak nekik is jusson valami gyönyör. A SzaDeSz vezérkara amúgy is csupa (lyuk-)sógorból áll, hol lemezt cserélnek, hol tűt, de szinte csak egymás között.
Amúgy Tóta W vonzalmáról nem tudok közelebbit, de írásai alapján nem egy kimondott platonista a csávó... Ha Molnárból lehetett népegészségromboló miniszter, akkor Tóta is felnyalhatja magát akár a kultuszminiszteri székig is.
süti beállítások módosítása