Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Elgyurták az MSzP-sek

2007.02.26. 21:50 Kitalátor (másként) gondolkodó

Alaposan elgyurták a szocialisták. Nem vették észre a történelmi pillanatot.

Nem a Malév eladása volt az év privatizációja, hanem az utódpárt ellenszolgáltatás nélküli névre vétele. Pedig nem is voltak árvák. Majd most.

Volt egy színielőadás, egy hisztis nagymonológ, amiről megtudtuk, hogy ez a hatékony kommunikáció.

"- Mit tegyek, hogy ebben a családban végre az történjen, amit én akarok?
- kérdi a kiborult apa.

-                    Tudod mit? feküdj a földre és ordíts ahogy bírsz! Nekem mindig bejön
- mondta a 3 éves kisfia..."

A nyomokban baloldali értékeket még felmutató Szili Katalint meg ledarálták és kisütötték zsírnak. Ő meg odanyilatkozott keményen, hogy a saját Q anyját.

Úgyhogy most már kinyilvánítottan két internáci nagypolgári (=burzsoá) párt vezeti a kormányt. Illetve egy. Az SzDSz. De már nem sokáig. Kóka meg rövidesen azt fogja privatizálni, az alapító atyák, alapító anyák és alapító (mondjuk) magtalanok meg elhúzhatnak a francba, kapnak valami koncot. Örülhetnek, az MDF-eseknek még az sem jutott. És mivel náluk is minden vezető személy követett már el olyat, amivel zsarolható, lesz itt olyan egységes vélemény, amilyen még '74-ben sem volt.

Az MSzP-SzDSz koalíciónak sikerült, illetve rövidesen sikerül egy olyan párost teljhatalomhoz juttatni, akik rövidesen egyesítik a '30-as évek sztalini pszichoterrorját a XXI. századi kínai ideológiamentes kommunista milliárdosainak szegényeket megszégyenítő, elszemélytelenítő arcátlanságával.

Mit mondhatunk? Gratulálunk!

Csak így tovább a lenini úton!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr8340628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hhh. 2007.02.28. 00:58:43

jawohl, herr Hauptbahof!
te kicsit jobban elmélyültél a témában, mint én. de az iránnyal egyetértek.
már látom a fényt az alagút végén...csak az a baj, hogy dudál...

WinG · http://wing.crpl.hu 2007.03.06. 17:11:42

No, ez igaz. A SZDSZ-ben taln csak egyetlen reményforrás maradt, az pedig Fodor Gábor. Talán ha ő nyer, még nincs minden veszve.

Viszont nem ő fog nyerni, ez is tény.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.03.09. 22:52:21

Ja persze, Orbán kúrta el az euro-csatlakozást is. Meg ő kurvázta le édes hazánkat is.

Csak megjegyzem, hogy a bolseviki párt ellene volt a az önálló életet élő sejteknek, mer azokban önálló gondolatok is felbukkanhatnak.

Ki beszél már itt Leninről? Itt már Sztalin2 vágja a fát. Alattunk. És sok a forgács.
A bal oldalon, sem szélen, sem középen, sem nemzeti, sem nemzetközi, sem ateista, sem teista ideológiával nincs egy párt sem. A bérből és kényszervállalkozásból, a szegénységi küszöböt rágva élő többség érdekeit hitelesen képviselő pártnak nyoma sincs. A milliárdosok és a csegevaráspólós fattyaik, no meg a sleppjük már a fizikai munka és a szegénység szagától rosszul vannak, elköltöznek, ha cigány költözik az utcájukba, a Fidesz és a KDNP a kispolgárok pártjai, az MDF szintén, az SzDSz és az MSzP meg vezetésükből láthatóan nemzettagadásig inter-nacionalista nagypolgári pártok.

Keloid · http://freecom.blog.hu 2007.03.11. 13:57:18

A 30-as évek pszichoterrorát Orbán alkalmazza sikeresen, mint árpádsávos Kádár János! Ki beszél itt Leninről, hát a Vitya! Ki beszél itt Hitlerről, hát a Viktyátor!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.03.11. 15:52:03

Persze, hogyne, sőt.
Ő riogat állandóan azzal, hogy jönnek a csehszlovák és arab terroristák és a huszonhárommillió magyar, és neki remeg az a csücsöri habzó szája...
Az "árpádsávos Kádár János" kifejezés tetszik (nem tudom, saját-e vagy loptad), mert ha megszorozzuk (-1)-el megkapjuk a valóságot: Szemben az Osztrák-Magyar Monarchia, a Német Birodalom és a Szovjetunió összes többi utódállamával és gyarmatával, csak Magyarországon volt és maradt elképzelhetetlen, hogy a nemzeti érzelmű balodaliaknak legyen pártja. Minden más közép-európai baloldali pártban, függetlenül attól, hogy állampárti utódszervezet, vagy újonnan jött létre, meghatározó a nemzeti vonás, a nemzeti érdekvédelem.
Csak nekünk jutott úgy látszik kommunistából, szocialistából, szociáldemokratából, nagytőkésből (=tojás, lárva, báb, imágó) is a legalja.
süti beállítások módosítása