Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

A neobolsevik

2008.08.06. 16:25 Kitalátor (másként) gondolkodó

A neobolsevik leggyakrabban vér szerint örököse is a magyarság, az igazság és az emberség ellen annyi bűnt elkövetett muszkavezető kollaboránsoknak. Jellemzői a vallásos szintű ateizmus, a maga legsötétebb babonáival, a primitív törzseket alulmúló, de általuk liberálisnak nevezett féktelen tabuimádat (>polkorrekt), a jézusi megfogalmazásban "igazságtalan bíró" viselkedésmód, amely ugyebár embert nem tisztel (kivéve, ha gazdagabb, hatalmasabb), Istent nem ismer (kivéve a soknevű Mammont, a pénz és hatalom istenét). A vezető neobolsevikok ősei nagyrészt származási tőkéjük révén jutottak hatalomra, mai utódaik meg a valódi munkásságtól, parasztságtól és a tisztes dolgozó középosztálytól ezabrált javak kamatoztatására használják kapcsolati tőkéjüket, a titokzatos Hálózatot.

Ezt a Hálózatot sohasem ismerhetjük meg. Csak közvetett információkat szerezhetünk róla. Tudjuk, hogy a mai napi él a Vörös Segély, nem véletlenül és így, ahogy Kabai és Zuschlag családja és ők is a börtönben, és megtudtuk, hogy nemcsak haveri kapcsolati háló van, hanem haveri kutyák is.

Igen, ennyi "másbeszél" után csak Orwell juthat eszünkbe. A neobolsevikok azok a kizsákmányoló disznók, amik mindenkinél egyenlőbbek, és akik - szerintük -  átvették Isten hatalmát, és ők a jó és a rossz tudói. Vagy legalábbis megmondói, kinyilatkozgatói. Mert azt ragyogóan tudják, hogy amit legalább 19× hall az átlagember, azt megjegyzi és elhiszi. A "haveri kutyák" meg jól idomíthatóak.

A neobolsevikok büszkén követik el az égbekiáltó bűnöket, mert már ők is elhiszik, hogy sikeresen hazudták le az égről a csillagokat:

  • Támogatják a szándékos gyilkosságot, legyen az "művi abortusz" vagy "terrorizmus-ellenes harc". Az emberi élet méltóságának rongálására idióta, természetellenes állatvédelmi törvényeket alkotnak.
     
  • Támogatják a természetellenes paráznaságot, sőt nem egy közülük abban is él. Van, aki büszkén túrja/túratja társa és/vagy saját végbelét, és nem egy bukott már le gyermekpornóval is.
     
  • Az özvegyek és árvák sanyargatásában, kisemmizésében élen járnak, ide tartoznak a fogyatékos és beteg embertársainkon, azok alapítványain élősködő szervezeteik, lakásmaffiáik, uzsorahiteleik és "örökjáradék-programjaik"  is.
     
  • A munkások bérének igazségtalan visszatartása nélkül a mai neobolsevik oligarchák nem juthattak volna extraprofithoz, latin-amerikai drogbárók anyagi (és erkölcsi) színvonalára, nem tarthatnának felfegyverzett, egyenruhás magánhadsereget. A Munkásőrség patkányszürke egyenruhája helyett különböző, globális maffiákhoz köthető, külföldi kiképzők által idomított magánzsoldosaikban bíznak. Új vállalkozásaikat rendre úgy indítják, hogy az első hónapokra betanítás címszó alatt nem adnak fizetést, utána valameddig igen, de egyre később és egyre kevesebbet, aztán mire becsődöl régen hajléktalanok nevére átírt vállakozásuk, már általában legalább egy negyedéves bérrel adósak maradnak.

A neobolsevik rosszabb, mint a kommunista, mert annak - vele, unokájával vagy unokavejével szemben - legalább vannak elvei, bármennyire is kicsavarodva, de van valamiféle erkölcse, és él benne a szolidaritás és a társadlmi igazságosság valamiféle vágya.

A neobolsevik szinte mindent meg tud szerezni, de a benne égő emésztő pokol miatt sohasem lehet elégedett. És retteg. Először attól, hogy nem jut elég magasra, utána meg attól, hogy lebukik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr25603728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása