Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Transz: Societas Új Mozgalom

2008.05.18. 22:12 Kitalátor (másként) gondolkodó

Mi a véleményetek a FIB laza "csalárd csődjéről", azaz névleges "jogutód nélküli megszűnéséről" és új bűnszövetkezetük megalakításáról?

Szerintetek is ez csak birka-tűréspróba és így keresztelik/metélik majd át sok öregebb antikeresztény kommunistából lett szocialista  szocioparazitát is úgynevezett szociáldemokratává?


"tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.05.18. 10:37:15 :

societas - eredeti latin értelmében magánjogi kategória: gazdasági érdeken alapuló együttműködés, mint újmagyarul a bt. vagy kft." (Reakció, a polgári underground blogja)

1 komment

Címkék: bűnözés fib gondolatébresztő bit szocioparazita transzformerek

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr29476000

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Bookmarks about Mozgalom 2008.08.18. 18:00:54

[...]on 2008-07-22 Transz: Societas Új Mozgalom[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noel Field 2008.05.19. 05:40:13

BIT->FIB->Societas (a Fidelitas majmolásaként). Különben volt már olyan is, hogy SMM (a polgári körök majmolásaként), Akácfa-mozgalom (az Olajfa majmolásaként). stb. Volt Amőba, helyette most kapcsolat.hu, ki tudja, ezt mire cserélik le 2010-ig. Indítanak valamilyen "mozgalmat", aminek nem lesz tagsága, nem folytat tevékenységet, ezért egy idő után megszüntetik, és indítanak másikat, hátha. Szeretnék, ha a közvélemény ebből az ő folyamatos megújulásra való képességükre következtetne, holott leginkább kétségbeesett vergődés az egész. Gondolom, a szervezetek megszüntetése és újak alapítása a korábban egy-egy kongresszus előtt befőttért beléptetett ad hoc tagok ezreinek kiszűrésére is szolgál.
süti beállítások módosítása