Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Új táplálkozási divatnépbetegség

2008.03.10. 08:18 Kitalátor (másként) gondolkodó

A lájtkólák 2. tipusú, inzulinrezisztens cukorbajt, és hagyományosan, csipszszarokkal együtt fogyasztva egy különös, új típusú elhízásformát okoznak. 

Az eddig ismert  "alma" és "körte" típusú elhízásformák mellett megjelent egy "csíra" vagy "metroszexuális" tipusú elhízás is, melyet az ivarjelleg elvesztése és csüngő hasháj, löttyedt, lapos far jellemez, és amely a test nagy felületein és hajlataiban elterjedő szőrtelenséggel, a megmaradó szőrzet természetellenes elszíneződésével és testszerte fémszemölcsök megjelenésével jár. Kis műanyag eszközök fülbepattintása után pedig a koponya üregeinek fokozatos kiterjedése miatt, azok rezonanciájával felerősödő csapágyhibás, rosszul kiegyensúlyozott forgóalkatrész-zaj és üveges tekintet is megjelenik.

Az agysorvadás másik tünete - a szókincs drasztikus beszűkülése és eltrágulása  - ugyancsak általánossá válik.

Ennek a népbegségnek a BNO-besorolása még folyamatban van, gyógyítása komplex terápiával* tűnik csak eredményesnek. A kóroki tényezők hirtelen megvonása értelmes testmozgás (= fizikai munka) nélkül dührohamokhoz, pszichés összeomláshoz, de legalábbis tartós hisztihez vezethet.

*Gyakori, intenzív, az arcra és a löttyedt hátsóra tett nagy erejű és gyakori kézrátétellel, esetenként vesszővel történő bőrfrissítéssel, szabad természetben végzett intenzív munkával, tejből, puliszkából, juhsajtból, saját kézzel szedett bogyós gyümölcsökből, kenyérből, szalonnából, saját szedésű gombából, biozöldségekből, vadon termő zöld fűszernövényekből, forrásvízből áló diétával, amit rendszeres célzott futás (pl. medve, kóbor kutyafalka elől) és gyakori fáramászás is kiegészíthet. A kúra legalább 4 hét intenzív kezelés után lehet eredményes.

3 komment

Címkék: elhízás csíra csipsz lájtkóla szemétkaja metroszexualitás agysorvadás

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr77373733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dekoninckx (törölt) 2008.03.11. 11:04:05

:D a nagymamáknak mindig igaza van, mikor egy metroszexuálisra - aki ráadásul az életminőségen nyavalyog, és nem becsüli meg azt, ami van - azt mondja, hogy jót tenni, ha elmenne krumpliföldet kapálni. Mindenesetre nem biztos, hogy én rögtön beengedném őket az erdőbe, mert még kárt tesznek benne; csakis erkölcsi bizonyítvány kiállítása (megszerezhető: 4 hét kapálással) után...

Mdorka 2008.03.18. 21:29:14

Még megvagy azé'?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.03.18. 22:49:44

Alig.

Köszönöm!

Ezerszázalékos ígéret ellenére állásom még mindig nincs, a bicajom javíthatatlanul tropára ment, a kocsim megbukott a műszakin, a vérnyomásom ingadozik, más hibájából elcseszett jogosan, de hibás jogcímen kiutalt kifizetést rajtam követelnek vissza.....

És a héten csak azt tanultam meg, hogy hogy kell egy "emo"-st szívatni: Mondani kell neki, hogy "de jó látni, hogy boldog vagy!"
süti beállítások módosítása