Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Debrecen szisztematikus szocialista horogkeresztelője

2008.01.08. 11:03 Kitalátor (másként) gondolkodó

Már megint dolgozik a pénzéért, pontosabban a mi pénzünkért a Bazsahalom. Szisztematikus támadás indult nagy látogatottságú, minden valószínűség szerint bérbloggerek által, párt/állami megbízásból készített blogokon Debrecen, ezáltal a FIDESz Magyar Polgári Szövetség és annak alelnöke, a népszerűségi listákat vezető Kósa Lajos polgármester, országgyűlési képviselő ellen.

Mondhatnánk, hogy ez úgyis eredménytelen, hiszen az emberek többsége a saját szemének jobban hisz, mint a médiumoknak. De ez nem így van, erről majd le is írok egyszer egy példát. Az internetes írástudó társadalom - legrosszabb esetben 2010-ben - addig nagykorúvá váló tagjai beütik majd a keresőbe egyes pártok, politikusok nevét, és hozzá pozitív vagy negatív jelentéstartalmú szavakat. Most a gugli Kósa Lajost és a horogkeresztet 155 találattal jelzi együtt. Debrecen és a horogkereszt meg kb. 3 730 alkalommal szerepel közösen. És ez még csak  most indult.

Viszont és a provokátorok helyében én nagyon vigyáznék. Kétélű fegyver lehet. Ha sokáig folytatják, azt is elérhetik, hogy a lakosság, a választópolgárok döntő hányada azt fogja gondolni, hogy a horogkereszt és az általa jelzett ideológiák biztosítják egyedül egy város. sőt egy ország működőképességét. Szerintem ez az, amit egyetlen, legalább elvileg törvényesen működő párt sem akar.

Persze, gondolom, pártutasításuk van a bérbloggereknek a Kósa Lajos elleni megelőző ellencsapásokra, mert hátha őt tolja előre a FIDESz országosan is a következő választásokon. Volt már ilyen széria, jól járt vele a Gyermekklinika, merthogy a rágalmazások, becsületsértések miatt megnyert jelentős összegeket Kósa nekik adta. Kósa ellenségei tanultak belőle.

A web2 egyre hatékonyabb közvéleményformáló, és a bloggerek egy része kitalált identitással, azonosíthatatlanul ír. Pláne, ha az AVH-utód rendőrségi vezetés nem is akarja kideríteni, kik írták, tehát nem lehet beperelni őket. Pedig jó lenne már egy égési/szeptikus gyermeksebészet és intenzív osztály ide is, hogy ne Miskolcra kelljen vinni a megégett és összetört gyerekeket. A pártok és a pártlapok tételes APEH-ellenőrzésével egyébként simán ki lehetne deríteni, kik kapnak "munka nélkül" pénzeket...

2 komment

Címkék: debrecen kósa lajos prostituált bloggerek

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr4289261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fremen 2008.01.17. 13:47:24

"a választópolgárok döntő hányada azt fogja gondolni, hogy a horogkereszt és az általa jelzett ideológiák biztosítják egyedül egy város. sőt egy ország működőképességét."

Tanult barátom!

Csak kis időre térj már vissza a ma.hu fórumára és olvass bele Angyalföldi írásába a törzsasztalon!

" Szálasi és Szamuely kik voltak hát valójában?"

Mert ha alaposan utánanézel a problémáinknak, és ennek a témának akkor rá fogsz jönni, hogy ha az emberek azt fogják gondolni amit tőled ide idéztem akkor nagyon jól gondolkodnak!!!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.01.18. 11:26:25

Szerintem: nem.

Tudod, én "antitotalitarista" vagyok, megkerülhetetlen elvi és valláserkölcsi okokból. Van egy "saját" antropológiám, ami végső soron annak az elfogadásából ered, hogy az embert Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtette.
Sem alsóbb-, sem felsőbbrendű embert nem teremtett. Ilyenek nem léteznek. A "más szolgáját" megítélő gondolkodásmód már közvetlenül levezethető a Sátán működéséből.

Nem tudom elfogadni, hogy egyes népek, nemzetek, családok magukat a többiek felé helyezzék, pusztán származási vagy egyéb, örökletes jellemzők alapján.

Nem tudom elfogadni a szélsőséges náci cigányok nyelvükben is megnyilvánuló gondolkodását, amellyel magukat "roma"-nak, azaz embernek nevezik, tagadva ezzel az összes többi "gádzsó" embervoltát.

Nem tudom elfogadni a náci zsidók gondolkodását és túltengő médiaömlengéseiket, mert a nem-zsidókkal, a gójokkal szemben magasabbrendűnek tartják magukat, és más mércével mérnek nekünk, mint azoknak, akikhez - legalábbis elvileg - rokoni kapcsolatok fűzik.

Nem tudom elfogadni a német nácizmust sem, egyrészt az übermensch elmélet miatt sem, de ennek van egy másik oka is: Honnan veszi egy abszolút keverék nép, amit csak (a cigánnyal rokon) nyelv és az uralkodói hatalom egyesített úgy-ahogy nemzetté? Ugyebár az ideológia végleges formába öntője és hatalomra juttatója is magas, szőke, világos bőrű és tekintélytisztelő volt?

Az ugyancsak német földön létrehozott, az előzőektől csak nüánszokban különböző ideológia, a kommunizmus ugyanúgy felsőbbrendűségi elveket vall, hiába, "különös anyagból" vannak gyúrva. Hiába nem (csak) származási alapon szerveződött, de már a második generációra kitermelte mindenütt azt a zárt elitet, amit a harácsolás és a promiszkuitás egyaránt jellemez, ami viszont tényleg új emberfajtát kovácsolhat belőlük.

Nem tudom elfogadni a (pán)szláv nacionalizmust sem, és nemcsak azért, mert történelmi alapjai hiányoznak, a legkülönbözőbb származású embercsoportok és keverékeik beszélik a szláv nyelvcsalád nyelveit, és nyelvükön kívül csak egy olyan összekötő kulturális elemmel bírnak, ami - legalábbis az utóbbi évtizedekben - ránk és a románokra is jellemző lett: az éhgyomorra történő és gyakran mértéktelen töményszesz-fogyasztás.

Nem akarom most végig sorolni még a Szent Korona utódállamainak nacionalista mozgalmait, de van néhány közös, tényleg "nemzetek fölötti" jellemzőjük.

- Vezéralakjaik, ideológusaik vegyes etnikumú vidékekről származnak, és kicsit lejjebb mászva a családfán legtöbbször megtaláljuk (hacsak valami titkos oltás nem történt, de ezt meg gyakran karakterjegyek mutatják) a felmenők között a leggyűlöltebb másik nemzet, a fő ellenség képviselőit.

- Van valamiféle, egyes országokban a hivatalos, akadémikus "tudomány" által is támogatott, de jól bizonyíthatóan hamis eredetmítoszuk, kontinuitáselméletük, amellyel előjogaikat "bizonyítják". Saját maguknak.

- Az eszmék követőinek legnagyobb hányada a leginkább gyűlölt másik etnikum(ok) versenytársa a források terén. Ez a lehet bármi, föld, munka, lakás piac, vagy akár segély.

- Mindegyik totalitarizmus kitermel valami egyszerűsített, tőmondatokban leírható, rövid karaktersorozatokkal leírható, könnyen megjegyezhető és jól mantrázható vezérelvet, és kreál vagy adaptál egy – általában valami ősi jelképrendszerből lopott - könnyen azonosítható emblémát, amellyel előbb-utóbb felállít egy fegyveres vagy fegyvertelen militarista csoportot.

-Vezetőik titokban jó kapcsolatokat tartanak, paktumokat kötnek egymással.

- A szervezetek között tagsági szinten is átjárhatóság van, gondolom elég a kisnyilasok és a volksbundisták igazolás nélküli kommunista pártba történő átvételére gondolunk.
süti beállítások módosítása