Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Ki miért és mennyire zsidózik?

2007.10.26. 13:04 Kitalátor (másként) gondolkodó

Mavo - az időnként határozottan gondolkodónak tűnő liberális blogger - már megint zsidózik egy sort, miközben egy olyan írásra hivatkozik, ami zsidózó forrásokat dolgoz fel, és támad egyet a magyarokon, mert hogy már a tizenharmadik hozzászólás zsidózik. Egy AVH-ról is szóló témában...

Mi sem természetesebb, mint az, hogy a genetikai és/vagy kulturális örökség meghatározza a leszármazottak viszonyulását, bár úgy vettem észre, nem csak, vagy nem is elsősorban az irányát, hanem inkább az erőségét. Tóta bevallottan internáci apparatcsik nagyapjától örökölte nemzetellenességét.  Mavo meg lehet, hogy túlkompenzál valami sötét fakínbokrot a családfáján, és esetleg  valamelyik őse tevékeny résztvevője volt a zsidóirtásnak?

Az én családom zsidókhoz való viszonya összesen a falusi boltossal és egy-két kupeccel fenntartott - általában korrekt - üzleti kapcsolat volt, és édesanyámnak voltak zsidó játszótársai is, de ezt már leírtam.

A celebeken kívül és személyesen tudomásom szerint nagyon kevés zsidóval találkoztam rendszeresen. Nem igazán szokásom oldalra lesni pisilés közben... Gyermekkoromban a sajószentpéteri Ramada cukrászokkal, fagylaltosokkal, aztán egyetem után Vermes Laci bácsival, Debrecen talán legjobb kereskedőjével, aki már a kilencvenes évek elején a nemzeti összefogásért dolgozott. Utálta a szabaddemokratákat, és hithű szocialistaként, valódi szociáldemokrataként a reményei szerint megerősödő  KDNP-vel kötendő koalíció híve volt. Ez nagykoalíció-vágy biztosan a debreceni poros levegőtől van. Legnagyobb bűne az, hogy ő csinált Juhászné Lévai Katalinból képviselőt, bár azzal meg jó járt, mert a kampányok előtt pár hétre felárazta raktáráruházának eladhatatlan készleteit és a kampány során meghirdetett "szocialista vásárok" alkalmából megszabadult tőlük, "leértékelve" az eredeti árra. A sok hülye tócóskerti panellproli meg vette, mint a cukrot, hiszen féláron volt...

Aztán megismerhettem Kertai Pali bácsit, az öreg prof. az egyik legnagyobb magyar ebben a városban. Többet is tett tudományos téren a magyarság megmaradásáért, a népegészségügyért, mint bármelyik politikus. Több népdalt és magyarnótát tud, mint a legkeményebb gazdász.

Ja igen, és az Intersparban is volt nemrég még egy hentesgyerek, aki szólt a törszsvevőknek, hogy melyik húsból ne vegyenek, gondoljanak az állatkerti tigrisekre, oroszlánokra is, azok stichesedve is szívesen megeszik, és még bajuk sem lesz tőle. Ő már kiment Izraelbe, rabbiképzőt végezni és lehet, hogy palesztín gyerekeket is irtogat néha.

Aztán voltak őseimnek személytelen kapcsolatai is zsidókkal, de azok mocskos, gyilkos  kommunisták is voltak egyben. Nem emberek.

4 komment

Címkék: polmavo ávh zsidózás

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr74208770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.10.26. 15:52:22

1. Lázálmaidban igen, azokban zsidóztam.

2. Ne trackbackeld a hígfos posztjaidat, nem óhajtom, hogy a látogatóim agylágyulásban hulljanak el, ezért törölni fogom mindig.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.10.26. 20:08:08

Ezután a válsz után, és persze kimoderálásom miatt úgy tűnik valóban elrontottam a fenti feljegyzetet, legalábbis a címét. Kihagytam egy szót. A cím helyesen:

Ki, miért, mennyire és mennyiért zsidózik?

Amúgy megértem. Szar lehet most egyszerre gondolkodónak és ballibsinek lenni. Elnézve Gyurcsány klippjét....

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.10.27. 00:15:28

Keményednek az idők, mavo helyezkedik. Vissza az ólba.

Fremen 2007.12.01. 22:09:56

Zsidózgatunk Kitalátor bácsi?:)))

Ezt láttad már barátom?

video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908

És ezt?

www.gojmotorosok.hu/index.php?page=viewevent&eventid=316

Sztem az a minimum ha egy jót zsidózik az ember ha ezeket megnézi!
süti beállítások módosítása