Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Őrzők, vigyázzatok! (A rend és az őrök Update 6.)

2007.08.17. 20:05 Kitalátor (másként) gondolkodó

"Ha nem akarja, hogy mi vigyázzunk magára,
akkor nagyon vigyázzon magára!"

Régi duma, nem is tudom honnét ered. Örökzöld. Most is megy. Most Nyírbátorban borult ki a bili. Sunyi pénzügyminiszterünk fiai, némi In-Kalos segítséggel kissé rásegítettek diszkós barátjuknak a konkurens strandbüfés megzsarolásához, fojtogatásához, ellhetetlenítéséhez.

Most nem is Veres dicső fiairól akarok írni. Ahogy a közmondás tartja: "Kutyából nem lesz szalonna." Az apjuk is bűnözői körökben mozog, ők is. Jut eszembe a cikk nem is említi a támogatók között Kabait, pedig bizonyára ő is nagyon hálás lehet Vereséknek. Az meg természetes, hogy ingyen megkapták a strandot. Nyomott már elég pénzt apuci a városba és környékére. A miénkből.

Az érdekes az, hogy ha jól láthatók és hallhatók a történések (még nem láttam a felvételt), akkor bizony bebizonyosodik, hogy az In-Kal Security bűnrészes zsarolásban, személyi szabadság korlátozásában és annyira azért a piaci magatartási szabályoknak sem felel meg. Remélem, Kóka és Bauer Tamás közös nyilatkozatban fogják elutasítani ezt a versenykorlátozó magatartást!

Ha nem, akkor ne csodálkozzanak, ha a Demszky által szintén jogegyenlően ingyen biztosított helyű sátor környékén meg fog jelenni néhány tucat egyenpólós ember, és el fogja irányítani az érdeklődőket a bejárattól.

Új perspektíva nyílik a hipermarketek versenyében is: a konkurens elé állított biztonsági őrök akár a holnapi rettenetes bevásárlási tébolyban is átirányíthatják a vevőket saját üzletükbe.

Arra nincs valami szabály, hogy egy felfegyverzett magánhadsereget milyen esetekben köteles betiltani a hatóság?

Az "Istenadta nép" meddig tűri ezt?

(Utóirat: Másoknak is feltünt, Molnár F. Árpád is írt róla.)

12 komment

Címkék: veres jános csapatjáték in kal security

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr45142663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.19. 15:07:52

Hogyne, Kóka és Bauer majd rögtön nyilatkozni fognak az In-Kal ellen. Napszúrást kaptál, barátom, alighanem-:)

Veres János ritka nagy gazember, de hát abban a kormányban tán nem is számít ez kivételnek, és a főnökhöz képest még ő is kisdobos csupán...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.08.19. 23:04:46

Nu, hát már nem is remélhetem, hogy következetes magatartást tanúsítva emberré válnak?

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.21. 02:54:51

Ippen reménykedhetsz, ha sok időd van. Egyidejűleg akár hallgathatsz egy doboz macisajtot, a brummogást várva, vagy lesheted, mikor hogy az orgonabokor vörös leveleket és fekete virágokat, vagy akár szurkolhatsz a magyar fociválogatott VB-győzelméért. Én a tippmixen mindezekre kedvezőbb oddsot adnék, minthogy a Kóka-Bauer-Veres-Gyurcsány-stb. népség bármiféle embri tisztesség jeleit mutatja valamikor is...

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.21. 02:55:55

mikor hogy (orgonabokor) = mikor hoz; embri= emberi. Sorry.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.22. 10:48:01

(a Hír TV-n kívül utánanézhetnél más forrásnak is. Nem kötelező, persze, csak ajánlott)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.08.22. 21:10:23

A Kurucinfo is írta...
Amúgy lakik azon a környéken pár ismerősöm, pl. Simon Miki is, majd rákérdezek a részletekre, ha összefutunk.
Mert az, hogy a Népszabadság nevű lap milyen ál-Teller-levelet hoz le, vagy a pénzügyi befektetők kedvencei, a kereskedelmi tévék miket vágnak össze, az meg engem nem érdekel.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.08.23. 09:55:48

(esetleg a Hír TV mit vágott össze, bár tudjuk, az lehetetlen, a Hír TV a becsületesség és az igazmondás maga)

Füle Sándor · http://fule-sandor.blog.hu 2007.08.23. 18:33:01

Nem tűnt összevágásak. Megnéztem háromszor. Meg aztán még a HírTV-nek is jobban hiszek, mint Veresnek.

Főpilóta · http://roplap.fw.hu 2007.08.30. 21:59:17

Nem ártana talán minden józan politikai erőt felszólítani: törjék meg a hallgatást és határolódjanak el minden köntörfalazás nélkül az InKal Security nevű gárdától, továbbá biztosítani minden zsidó szervezetet, hogy az InKal nem jelent veszélyt a számukra. Tom Lantost pedig meg kell kérni, nehogy megtagadja a vízumot az USÁ-ba utazni szándékozó InKalosoktól

mavo: ma már az MTV1 is hozta a hírt

gazsi 2007.09.02. 13:39:37

Mit vagytok úgy megdöbbenve? Ez a kormány a korrupció,a lenyúlás,a zsarolás kormánya!Ezekből annyi van náluk,hogy nyugodtan háromosztályos bajnokságot lehetne belőle rendezni.Az meg ,ugye ,gondolom nyilvánvaló hogy miért pont az InKal az ő kis Magyar Gárdájuk.És még ők fasisztáznak,meg náciznak?! Ezek? Hogy a Szetey államtitkár szeretgetné őket meg hátulról!!

Srí 2007.10.12. 00:55:29

Nagyon lazán veszed mostanában, nincs mit olvasni:)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.10.12. 22:39:26

Igaz, igaz, igaz! Írj már a fene essék beléd! Nem tehetek róla, de igen megkedveltem a fanyar humorodat, de olyan ritkán méred, mint tabdi borozó a tokaji aszút...
süti beállítások módosítása