Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Támadnak a szakállas bácsik

2007.02.18. 10:44 Kitalátor (másként) gondolkodó

Szépen benyomják a pofánkba ezt is, mint a génpiszkált moslékot. Először jön a szómágia, hogy Szűz Mária levette a kezét az országról (hátha megsértődik és tényleg leveszi), azután meg ez a tinipornó-liberalizásás, és mivel ami nem tilos, az szabad, rövidesen a leszbikus prostituáltak AIDS-prevenciós tevékenységéhez hasonlóan álcivil szervezetek az OSI rejtett vagy direkt támogatásával pornóvideo tanfolyamokat fognak tartani a közoktatási intézményekben, merthogy a Nézettséget, a Látogatottságot és más hasonló bálvány-isteneket az ilyen felvételek fogják erősíteni.

 

Ja igen: nem fogynak eléggé az AIDS-kezelések drágán kifejlesztett, 100%-osan támogatott gyógyszerei. Pornófilmben gumit állítólag soha nem használnak. Nem tudom, van-e összefüggés…

 

Szeretném leszögezni, hogy véleményem szerint minden úgynevezett szexuális szolgáltatás igénybevétele gazdasági terrornak minősül. Azon lehet, sőt kell vitatkozni, kultúráról, ízlésről beszélni, hogy kinek, mikor, kivel, mit, hol, miért és hogyan szabad, de amint ez átlépi a kölcsönös vonzódás és kíváncsiság határait, és megjelenik az erőszak, a hatalmi helyzettel való visszaélés – függetlenül attól, hogy ez az erőszak fizikai, lelki, vagy gazdasági terror formájában nyilvánul meg, már bűncselekmény.

 

Magyarul: Nem ítélhetem el az összebújó kamaszokat, csak esetleg ezt a jelenséget, amivel másolják a promiszkuitásba fulladó felnőtteket, de azt, aki ebből pénzt akar csinálni, igen. Az ilyenekkel szemben „nem jogállami eszközök alkalmazását” is elfogadhatónak tartom.

Izrael állam hogy szabályozza a zsidó kislányok és kisfiúk pornográfiára történő felhasználását?

3 komment

Címkék: terror aids gyermekpornó

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr7737624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.02.19. 11:17:38

Nem a kiskorúakat kell büntetni, hanem a gyermekeket szexuálisan kizsákmányoló felnőtteket

www.szdsz.hu/hu/szdsz/hirek/20070216hankokiskoruakvedelme

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.02.19. 12:08:45

[Off Valaki megírhatná, hol vannak a blog.hu tabui! on]

Abban tökéletesen egyetértünk, hogy a gyermeket szexuálisan kizsákmányoló felnőtteket büntetni kell, sőt szerintem a szexuális terrort, függetlenül attól, hogy fizikai, pszichikai vagy gazdasági eszközökkel úgy általában büntetni kellene, és hasonlóan a gyilkossághoz, a bűncselekmény minősítésében kellene, hogy szerepeljen a védekezésre korlátozottan képes fiatalkorúval szembeni elkövetés és büntetési tétele.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.02.19. 12:34:19

No de nézzük, kinek használ az, hogy a kamaszok büntethetetlenné válnak ezen a téren. Nem lesz büntethető pl, ha két-három kamasz egy áldozatot "meggyőz", hogy egyikőjüket elégítse ki orálisan és ezt felveszik.
A meggyőzésnek persze nemcsak szocialista módozatai vannak, különben is, arról látleletet lehet venni. Van, aki már attól "meggyőződik", ha a kutyája nyakához teszik a kést, de van, akit USA-módra fel kell villanyozni az ilyen szexuális aktivitáshoz, és a testére rögzített áram-kábelek nem látszanak.
A drogokért és a drogok hatása alatt elkövetett szexuális bűncselekményekbe, és azok felvételeibe ne is menjünk bele.
A felvétel aztán bármikor áruba bocsátható, és zsarolásra is felhasználható.
Használ a változás azoknak a tradícionálisan bűnözésből élő csoportoknak, amelyek pl. oly tömegesen léptek be Kóka támogatására Tolnában, Baranyában az SzDSz-be, így erősítve azt.
Használ a költségvetésnek, mert az IM gyerekbörtöneinek is lehet így csökkenteni a kapacitását.
Használ a magyarellenes médiának, lehet rassistázni, fasistázni azért, mert így még többen menekítik ki majd gyerekeiket a hagyományosan bűnözői lakókörnyezetből (Cserehát, Ormánság, stb.), bár a középiskolákban elenyésző a jelenlétük, aki meg ott van és pl zsebtolvajkodik, annak felemelték a szabálysértési határt 20.000 Ft-ra, azaz, ha nem bukik le többel naponta, tehetnek neki egy szívességet, mert vagyon- és jövedelem nélküli személy ellen nem lehet szabálysértési bírságot kivetni. Ha meg kitiltják, rasszisták.
süti beállítások módosítása