Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Gatyázás

2009.06.18. 16:12 Kitalátor (másként) gondolkodó

Jezsuita barátunkra, Ky-Lí-ra is szintén alighanem valami légtechnikai beszívókürtő környékén jött rá a hasmars. Képes volt Amnézia* lakosainak felidézni Landeszmann György örökbecsű, a többségi lakossággal méltányos szavait.

Valamilyen okból filoszemita (esetenként antimagyar és/vagy antikeresztény) hozzászóló társaim aztán fel is kapták a vizet, félreértve a szerzőt, aki leginkább a "harmadik erő" erővonalaira merészelt rávilágítani egy kicsit. Szpal pl. rá is kérdez (mint a barchobázó rendőr**), pontossabban ki is nyilatkoztatja a tutit: "ezt a bőgatáyázást meg judapestezést kár volt ide citálni, az SzDSz nem egyenlő a zsidósággal, Budapestet Judapestnek nevezni ócska ízléstelenség, a bőgatyás Jobbik meg éppenséggel Budapesten gyengébben szerepelt, mint országosan."

No ez az, úgy látszik székes (pontosabban, a múlt héten szagoltam,  székletes) fővárosunkban nem ment végbe az a bizonyos kivonás. Arról amúgy soha, sehol nem olvastam, hogy mekkora baromságot ürített ki a száján Landeszmann (ház)mester, merthogy emlékeim szerint a bőgatya "szabásmintája" akár erősen ószövetségi eredetű is lehet, a fütyülős barack meg egyrészt ugyan kaukázusi, mármint a növény, de maga az alkohol szó és egyáltalán a lepárlási eljárás - ha hihetünk az Ószövetségnek - tulajdonképpen zsidó eredetű, hiszen Ábrahám ivadékai találták fel és terjesztették el. Na jó, a töményszesz előállítására és forgalmazására tényleg nem volt a zsidóknak olyan monopóliuma az Osztrák-Magyar Monarchiában, mint az így függőségi rabigába hajtott és tartott Oroszországban, de ez nem a magyarokon (és nem is az oroszokon) múlt, hanem az akkori hitelfelvételi feltételeken... Jobbikost meg még nem láttam bőgatyában, pedig azzal - persze ha divatba tudnának hozni, mint a Kínában gyártott nemzetiszín műanyagkarkötőt - nagyot nőnének a szememben, merthogy nyáron az lenne a legpraktikusabb öltözet, főleg kerékpáron, ha irodai környezetben is elfogadható lenne.

Aztán most meg majd nekünk nemcsak egy repi-várost kellene felépítenünk (—>Szentpétervár), hanem egy egész országot. Kérdés, hogy mit fog előírni az IMF és a többi hitelező. A kötelező, állami tulajdonú, és csak zsidók által bérelhető vodkafőzdék hálózata szerintem már idejét múlta, én többek között az eddig illegális belépő drogok engedélyezését és haszonbérelhető állami monopóliumát, azaz állami védelmét tippelem, meg lehet, hogy a játékautomatákhoz is állami pénzből tartott őröket kell majd állítani, hogy ne verjék szét azokat (a kocsmárosok fejével együtt) a feldühödött, kisemmizett családanyák.

Ráadásul nekünk nem egyszerűen holmi gigantomán cárok kívánságai miatt kell behódolni a nemzetközi bankárszervezeteknek, hanem azért, mert a választók többsége 2002-ben és 2006-ban is valami Stockholm-szindrómától és az ifjúkori keménysége iránti nosztalgiából megválasztotta a korábbi diktatúra állampártjának jogutód pártjait, a muszkavezető kollaboráns hatalom genetikai örököseit. Ez a rossz döntés önmagában is tönkre tehette volna hazánkat, de a nemzetközi pénzvilág spekulációi, mohósága spekulációs céllal előidézte vagy otromba pénzimádatával szándéka ellenére kiváltotta azt a gazdasági válságot, amelynek vége lehet, hogy megint egy új, minden korábbinál pusztítóbb háború lesz.

 

 

________________________________________________________

* Abszurdisztánnak is hívják, főleg a Molnárgörények.

**"- Rákérdezhetek?
     - Igen, rákérdezhet.
     - No há' ki az?"

2 komment

Címkék: háború hitel monopólium jezsuita

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr111193585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saintlouisdefrance 2009.06.18. 16:56:26

@Kitalátor: miért nem tudsz kedves és aranyos rögeszmés lenni?

annyi minden van, aminek a megszállottjává válhat valaki: Bach, az olasz reneszánsz, a matematika, kertészkedés, szex, stb, stb...

miért kellett neked pont a zsidók gyűlöletét választani rögeszméül?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.06.18. 17:53:16

@saintlouisdefrance:
Kedves saintlouisdefrance!

Olyan sok fóbia van. Retteghetnél a madaraktól, a fáktól, pókoktól, az árnyékodtól, az öregedéstől, vagy a különböző egysejtűktől is, miért kell neked pont ezt a szemita üldözési mániát választani? Hagyd meg azt azoknak, akik abból élnek, mégpedig nem is rosszul (kivéve, ha rokonaik kisemmizik őket)!

Ha jól meggondolom, egyetlen zsidót sem gyűlölök. Utálni utálok jónéhányat, Landeszmanntól Zerkowitzig, de rájuk szerintem a zsidók többsége sem büszke. Sőt!

Kb. ugyanannyit meg nagyon tisztelek. Tudom, emiatt meg kahanita vagy mi a Lenyin vagyok... És?

A pénzvilág és a világpolitika háttérből irányítóit sem gyűlölöm, de akiről eddig csak hallottam, azt mind utálom, mint a szart. Hogy aztán a két halmaznak ekkora metszete van, arról meg tényleg nem én tehetek, és hidd el, hogy az arab muzulmán, a kínai kommunista és az amerikai kereszt(y)ény multimilliárdosokat is utálom.

A párhuzam miatt haragszol? Úgy látszik, találó. (Csak mi nem válhatunk agyaglábakon álló óriássá.) Én sem örülök a minket, a mi történelmünk nagyjait hátrányosan érintő történelmi tények terjedésének, de mit tehetek?

Attól, pl. hogy Thököly Imre szarházi renegát volt, II.Rákóczi Ferenc és kuruc őseim szerintem még tisztelhetők. Petőfi, Vajda, Ady is csak költőileg olyan magaslatok, emberileg viszont messze alulmúlták kortársaikat. "Na és?" - ahogy a klasszikus mondta. Nem az asszonyt szeretni tanulunk tőlük.

Ja, hogy inkább a szexről írjak, szerinted is?
Na jó, akkor felidézek a kedvedért egy teljesen kóser olvasásélményt, zsidók írták, szerkesztették a könyvet. Valamelyik zsidó viccgyűjteményben olvastam, merthogy szoktam időnkét olyanokat olvasgatni, rengeteg bölcsességet találok bennük. Tehát:

"- Mi a zsidó előjáték?
- Fél óra alku."
süti beállítások módosítása