Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Ajánló

2010.03.16. 10:57 Kitalátor (másként) gondolkodó

Fogadatlan merketingmenedzserként szeretném kedves és kedvetlen olvasóimnak a figyelmébe ajánlani a Nagyítás című hetilapot és honlapot. Szerintem kevesen ismeritek. Ízelítőként egy nyelvi(?) játékokból készült jegyzetet, ami olyan idétlen, hogy akár én is elkövetthettem volna (de nem én voltam):

(Sajnos az eredeti vagy ahhoz közeli formátumot nem tudtam beilleszteni, formázgatni meg nem volt kedvem.)

 

Vigyázat, hamisítjuk!
Nagy Viola
 
Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés – mondja Zuschlag, Hunvald, Hagyó és a többi jómadár. Válasszatok!
Hamarosan sor kerül Gyurcsány Ferenc évértékelőjére – a bíróságon, a letöltendő évekről.
Nem lehet minden Gyurcsány mellé rendőrt állítani.
Aki keresztet vet, vihart arat.
A jobbik és a bal jegyesek. Minden külön értesítés helyett.
Hagyó Miklós hivatali idejében ellátogatott több fővárosi fegyintézetbe, és tárgyalásokat folytatott a börtönparancsnokkal a VIP-részleg létrehozásáról.
 

Kard, csat, metszett farkinca – balra!

Politikusok magánvállalkozásai:
Zuschlag János – ifjúkommunista szépségszalon;
Medgyessy Péter – reformkommunista rémségszalon;
Kovács László – kriptokommunista vénségszlalom.

Ezúton közhírré tesszük, hogy megalakult az Ordas Eszme Párt. Várjuk minden bátor, másként gondolkodó polgártársunk csatlakozását. Antifasiszták, antikommunisták, antialkoholisták kíméljenek!

Demszky Gábor a rendszerváltozás előtti években részt vett a Beszélő előállításában, terjesztésében. Most azt terjesztik róla, hogy ha kiderülnek a 4-es metró beruházás körüli turpisságok, Demszky számára ismét csak a beszélő marad.

Semjén Zsolt töredelmesen bevallotta, hogy gyilkosságot kísérelt meg Gyurcsány Ferenc karaktere ellen. A bíróság felmentette, mert kiderült, hogy a karakter életjeleket ad.

Kovács H. Béla, a VIII. kerületi Búfelejtő pultosa bevallotta, hogy poéngyilkosságot kísérelt meg a Hócipő szatirikus hetilap és főszerkesztője ellen. A bíróság őt is felmentette, mert megállapította, hogy Farkasházy Tivadar hírből sem ismeri a poént.

Ha kétharmados többségbe kerül a Fidesz a következő parlamentben, megváltoztatja a mentelmi jog szabályozását: a vétkes képviselőket országházi őrizetben tartják majd.

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány demszky zuschlag medgyessy kovács lászló kriptokommunista hagyó nagyítás hunvald vip részleg

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr161843422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása