Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Tolerancia, mérce, Orwell

2008.05.21. 20:30 Kitalátor (másként) gondolkodó

Találtam:




Több száz Újszövetséget égettek el

Több száz Újszövetséget égettek el zsidó fiatalok Izraelben. Or Jehuda településen keresztény misszionáriusok osztották szét a könyveket.


A polgármester helyettese begyűjtette az Újszövetségeket, majd az ortodox vallási iskolások felgyújtották a halmot.

A helyi városvezető szerint a zsidókat áttérésre ösztönző könyvek megsemmisítése vallási parancs, ezért ő nem a könyvégetőket, hanem a könyvek terjesztőit ítéli el.

(MR)

 

 

No igen... Most nem a föltehetően szintén bigott fanatikus amerikai szektások télhetően torzított kiadású Újszövetségeinek elégetése miatt háborgok, elvégre lassan kétezer éve most mutatott be először Izrael népe  bűneiért teljesen elégő áldozatot az Úrnak. Tulajdonképpen még stílszerű is Isten bárányát, illetve tanítását elégetni a Választott Nép által Isten és az emberek ellen elkövetett tettekért.. Történt már ettől rosszabb is, amikor a kommunista Romániában durva WC-papírt gyártottak a magyar nyelvű Bibliákból, úgy, hogy egész szavakat is el lehetett olvasni rajta.

Más, ami felháborít. A jogalap. Ezek után ne csodálkozzon senki, ha a muszlimok meg a saját vallási parancsaiknak engedelmeskedve kiirtják a zsidókat. Vagy a keresztényeket.


 

2 komment

Címkék: biblia kettős mérce egészen elégő áldozat

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr80481228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.05.22. 16:55:04

Kedves Kitalátor!

Jogalap? Van egy alapszabály: A colt üti az ászpókert. Semmin nem fogok csodálkozni. Talán csak azon, ha béke lesz anélkül, hogy előtte patakvér.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.05.22. 21:22:39

Újszövetséget égetni = jogvédelem, zsidó zászlót égetni = jogsértés?
süti beállítások módosítása