Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

A Magyar Köztársaság Kományának felelős miniszterelnöke

2007.10.26. 20:47 Kitalátor (másként) gondolkodó

Az Index Pufajkás Turulján találtam, mert videomegosztókat ritkán látogatok, az mszp.hu-n meg még soha nem voltam. (Kuplerájban és krematóriumban sem, és egyikbe sem vágyódom valahogy.) Fent van az Inda VideoBombon is.

Magyarország miniszterelnöke.

Szily László arra hegyezi ki glosszáját, hogy felelős miniszterelnökünk pártelnökként a homoszexuális kisebbség megnyerésére törekszik. Merthogy más már nem maradt, aki rájuk szavazna, és szavazati joga is lenne. Pedig hát még ott vannak az őrültek is...

Nem tudom eldönteni, hogy ezt magától, kéjjel műveli, vagy úgy adták a szájába lejáratásként ellenségei. Ha a háziorvosa ezek után sem kezdeményezi a gondnokság alá helyezési eljárás megindítását, nem méltó a kamarai tagságra, mert "növeli, ki elfödi a bajt".

Sikeres lett az MSzP propagandája: szégyellem, hogy magyar vagyok. Ez tényleg egy kurva ország. Ettől rosszabbul csak akkor érezném magam, ha valaha is hittem volna nekik.

3 komment

Címkék: gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr74209182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.10.27. 12:43:29

Csak ne célozgass!
Különben is haragszom rád, és irigy vagyok, mert én csak egyetlen nyomorult csillagot kaptam a Bombagyártól, és ennek megfelelően korlátozottak a jogaim, pedig pár kapcsolódó feljegyzetet oda is tudnék írni. Az Allianz-paradoxon pl. jól mutatna a Droidzónában is.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.10.27. 21:39:30

Hát, ezt Tomcattel beszéld meg - mondjuk Neked én is több csillagot adnék, de én nem vagyok rendszeradminisztrátor (akár az is lehettem volna tán, de mondtam nekik, hogy engem a program közelébe ne engedjenek, mert az nem nekem való...).

Örülök, hogy végre feltettél pár írást, a Bross... már kicsit sokáig volt elöl... Meg drukkolok, hogy találj valami jó helyet.
süti beállítások módosítása