Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

"MONDD EL FIAIDNAK!"

2007.10.24. 11:11 Kitalátor (másként) gondolkodó

Ha szóba kerül '56, a forradalom és szabadságharc, az AVH, a pufajkások, a muszkavezető hazaárulók, a kollaboránsok, a diktatúra haszonélvező, minden társaságban előbb-utóbb, így vagy úgy, de előkerül a zsidókérdés is. Egyszerű elmével nehéz is lehet felfogni, hogy Európában az utóbbi 200 évben a nehéz fizikai munkán kívül minden nyilvánosság előtt - és attól elzárt - döntő eseményben hogy lehettek annyira túlreprezentáltak. Hiszen még a legutolsó moszkvai puccskísérlet öt áldozata között is volt egy zsidó, hogy az úgynevezett magyar nemzeti jobboldal vezéregyéniségeiről, vagy az állíberálisok informális vezetőiről és a nemzetközi szocialisták meghatározó személyiségeiről ne is beszéljünk. Ha zsidókérdés, akkor a legtöbb társaságban zsidózás, és kevés kivétellel becsmérlés.

Pedig van többr érték, amit becsmérlés helyett át kellene inkább venni a zsidóktól - mondjuk cserébe azokért a javakért, amelyeket jóval áron alul szereztek meg tőlünk. A legfontosabb érték egy parancs. Nem tíz, az már régen nem (csak?) az övék,  azt már a régi zsidóvicc szerint is még a zsinagógában is csak a kőoroszlánok tartják.

Van egy parancs, amit néha és néhol csak titokban teljesítettek, amit minden, kvázi szabad földön  néha már undorítóan is túllihegnek. Ez a parancs évezredeken át az elkülönülésről,  a rabságokról és megszabadulásokról, a Szabadítóról szólt, és ez az a parancs, ami néhány évtizede új értelmet kapott:

"MONDD EL FIAIDNAK!"

Sok ezer éve ez a parancs tartja meg a zsidóságot. Magyarság, magyar nemzet is csak akkor maradhat meg, ha ezt a parancsot képesek vagyunk átvenni és teljesíteni. Akkor is, ha fáj, akkor is, ha el kell mindanunk hőstetteink mellett akár árulásainkat, megakuvásainkat, kényszerű kollaborációinkat is, hiszen ha őszintén beszélünk, megértik fiaink, hogy akkor és ott miért nem tehettünk másképp, vagy mi lett volna a következménye, hogy másképp teszünk. Megbocsátják élő és holt őseiknek az elégetett okiratokat, a kútba dobott ősi kardokat és új gépfegyvereket, a "kettős nevelést", az évtizedeken át tartó gyomorgörcsös kilátástalanságot, a fusizást, az önkizsákmányolást, az alkoholba menekülést, vagy akár a megalkuvásoktól és űárulásoktól felívelő karriert is.

És nem azokra fognak haragudni, akiket a hatalom kényszerített a bűnbe, hiszen a kikényszerített bűn a zsarnok fejére hullik vissza.

1 komment

Címkék: 56 parancs zsidózás mondd el fiaidnak

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr67205761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fremen 2007.10.24. 15:51:12

Mondd el fiaidnak Kitalátor!


Próbálom rövidre fogni, ez történt, de ez jóval több mint hittem. Majd szóban elmondom, hogy miért. De rá fogsz jönni a fórumos írásaimból is.:)

Kb fél ötkor értünk a Bazilikához, onnan mentünk a Szabadság térre. Mindenütt kordonok és rendőrök, az egész belváros le volt zárva.

Beszédek és koncertek váltották egymást, közben jól eldumálgattunk a srácokkal, néhányan a rendőrökkel is próbáltak szóba elegyedni, de nem jöhettek a kordonhoz. Álltak mint a birkák.

Toroczkai Laci a szónoklata végén elővett egy fehér zászlót amire a hit, hűség, bátorság szavak voltak hímezve arany betűkkel. Felmutatta a bejelentését az ORFK-hoz, amiben közli velük a szándékát miszerint az Operához akar vonulni. Erre hivatalos választ a törvényes határidőn belül nem kapott, így tudomásul vettnek kellett tekintenie a tervét.

Közölte, hogy ő egyedül oda megy az Operaházhoz, aki akar vele mehet, de nem kéri, hogy akár egy ember is kövesse őt.
Két kézzel markolta a zászlórudat és Budaházyval a háta mögött elindult. Az egész tömeg egyként üvöltötte, hogy megyünk. Mentünk egész közel hozzá. Közben pont a 160 kilós haverom lépett le, kb. 10 perc múlva még ő volt felháborodva, hogy miért nem vagyunk a kocsinál. Félt:(((
Mentünk egyik kis utcából a másikba. Az út szélén, a kirakatoknál furcsa kopasz srácok álltak, kérdeztem őket, hogy miért nem jönnek velünk, közölték, hogy jönnek mindjárt. Láttam az egyik mellékutcában, hogy rendőrautóból szállnak ki hasonló alakok és rúgdossák a kirakatokat, és az autókat. A haverom egy másik, párhuzamos utcában jött ő is látott több ilyen provokátort. Ő jobban rábaszott, mert a vízágyút is megismerhette.:) Egyszerre feltorlódott a tömeg a Nagymező utcán. Az Andrássy úthoz ért Laci. MÚK ott volt közvetlen mellette, mi kicsit lemaradtunk a Tanár Úrral /MI_MI/ és az egyik barátommal, kb. 15-20 méterre.
Elkezdték a litániát a rendőrnek öltözött tetvek hangos beszélőn, hogy törvény nevében stb. stb.
Ezt mi még hallhattuk, de akik mögöttünk álltak 4-500 méterrel azok semmiképp sem érthették, mégis őket kezdték elsőként lőni paprikagránáttal.

Toroczkait és Budaházyt a földre teperték és kitépték Laci kezéből a zászlót. MÚK vette vissza tőlük. Kapott ő is, erre előretörtek Gyuri barátai és rudakkal kezdék verni a szemeteket, emberes kis harc alakult ki.
A Tanár Úr, a tanácsomra hazament egy kis mellékutcán. Odamentem Tomcathez és megkérdeztem, hogy van-e valami tervük? Azt mondta oszlatás lesz, később őt is elfogták, holott ott állt mellettem, azon túl, hogy nyelte a paprikagázt semmit sem csinált. Fotózott.
Hangos beszélőn kérték a szervezők, hogy ne hátráljunk, hát maradtunk, bár egyre fojtogatóbb volt a gáz, a sálamat az autóban hagytam.
Nem tudom mi történt elől, de hátrálni kezdett a tömeg. Erre azt kérte a hangosbeszélős szervező, hogy méltóságteljesen vonuljunk vissza. Futni egyébként sem tanácsos, mert elájulhat az ember ha nagyot slukkol a gázból.:(

Gumilövedékekkel lőttek, az egyik srácnak a lábába fúródott egy lövedék. Kimentették a barátai egy kis utcába.

Egy sötét szövetkabátba öltözött riporter kinézetű horihorgas pali elrohant mellettem, aztán elájult a gáztól és ráesett az előtte lévő 18 év körüli kislányra. Ez utóbbi szerencsétlenségére úgy esett rá egy szemetes kukára, hogy az orra és a szája betört. Csupa vér lett mindene.:(

Több srácot mellbe és nyakon találtak a könnygázgránátokkal. Hátráltunk, aztán a Bajcsyn elindultunk a Bazilika felé. Az egyik kis utcánál eggyel az Andrássy felett a Nyugati felé, rendőrsorfal állt, és hangosbeszélőn követelték, hogy mindannyian menjünk a Nyugatihoz, ellenkező irányba mentünk tovább, azt se bánták.:)

A Bazilika főbejárata előtti téren baktatunk hárman, egyszerre fölénk érkezett egy helikopter és egy órának tűnő percig szitált felettünk lefelé reflektorozva, holott az egész tér csillogott a díszkivilágítástól.

Egy kis kávézó teraszán gyűltünk össze 10-en két MÖM-ös szervezővel együtt, hogy megbeszéljük a továbbiakat. Az egész belváros töküres volt, kongott az ürességtől, és szavunkat sem értettük a fejünk felett cirkáló helikopterektől.
Egyszerre a kis keresztutcánál megállt egy autóbusz, egy 18 fős kisbusz és egy rendőrautó. Bűnözők szálltak ki belőle rendőrruhában. A tenyerüket csapkodták a gumibotjukkal, és felénk mutogattak. Ültünk a teraszon ittuk a kávénkat.
Kb. 10-15 percig nézelődtek, aztán továbbálltak. Néhány órán keresztül tanakodtunk a telefonon érkező a híreket hallgatva. Aztán döntöttünk a hogyan továbbról és arról, hogy hazamegyünk. A MÖM-ös srácokat és MÚK-ékat elvittük egy koncertre, majd egy motelbe.

Egy tiszaföldvári kissrácot hazavittünk, így Szolnok felé mentünk, kerülő úton. Tiszaföldváron egy kocsmába vittük a srácot. 6 haverja verődött össze a hajnali időpont ellenére. Kérdezte őket, hogy miért nem jöttek fel, nevetgélve hülye válaszokat adtak.

Itt láthatsz minket ha jól figyelsz:

hvg.hu/itthon/20071023_video_zavargasok_
szabadsag_ter_opera.aspx

Hogy miért nem írnak a sérültekről, és miért nem mutatják a hiradók az esetet az megérted, ha elolvasod a szalagcímeket:

hirstart.hu/kereses.php?freeword=
rendbont%E1s

Nagyon azt akarja hitetni a politikai elit az emberekkel, hogy minden rendben van már, nincs ellenállás az országban. Jöhet a zsidó uralom, amiről Simon Peresz beszélt nemrég.
süti beállítások módosítása