Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Össze nem tartozó események

2007.07.08. 14:40 Kitalátor (másként) gondolkodó

  1. Tomcat előzetesben marad továbbra is, mert az élet és igazság urainak nem éri meg vele foglalkozni a nyári szünet előtt.
  2. Tasnádi a jövő héten szabadlábra kerül, mert ezek szerint vele valahogy megéri foglalkozni az élet és igazság urainak kánikulában is.
  3. Elővették a Fenyő-gyilkosság aktáit, lassan minden szerb börtönben ülő koszovói albán fegyver/kábítószer-csempészt lenyírnak a DNS-mintáért.
  4. Gyurcsány terrorfenyegetésre hivatkozva új páncélozott luxusautóval védi magát választóitól és/vagy üzletfeleitől.
  5. Zsanett vendéghajának DNS-mintáit keresik az azóta kiporszívózott rabló/pandúr autóban.
  6. Kármán Irén életmentő műtét közben/után nyomdakészen fogalmazva utasítja vissza a FIDESz és az MDF szolidaritását, az olajügyek tisztázásának felelőseként az MSzP-t nevezi meg.
  7. A beregszászi piacon nem árulnak RPG-t.
  8. Az USA állampolgárainak a fele támogatná a Bush elleni alkotmányos vizsgálatot, mert szeretnének tőle megszabadulni.

Össze nem tartozó reflexiók:
  1. A pólóüzlet nem hoz annyit, mint a bűnözés.
  2. Sok sztárügyvéd bírót győz, különben is mindenki egyenlő, de hát egyesek azért ugye érthető, hogy ...
  3. Befejeződött a koszovói albánok felfegyverezésének támogatása, most már új útvonalra és új bűnszövetségekhez kerül a drogszállítás? Valószínűleg egy másik népcsoport felfegyverzését tűzték ki célul a drogüzletág és a fegyverüzletág pénzügyi befektetői.
  4. Fél a bosszútól? Tényleg: az alávetettekkel szembeni megalázó stíluson kívül volt valami más közös vonás, netán közös ügylet Gyurcsány és Fenyő között?
  5. Úgy látszik sem ő, sem az ügyvédje nem tanulta még meg, hogy nem az igazság számít, hanem a bizonyítékok zárt láncolata? Tényleg találtak a rendőrök nadrágján egymástól származó spermenyomokat is?
  6. A tényfeltáró újságírásnak új távlatai nyílnak. Lemaradnak a PPTE hallgatói, mert nem tanulják az ágyinterjúk és hálószoba-tudósítások készítésének ismeretanyagát. Előnyhöz jutnak a Havas-féle médiaiskola tanítványai, akik a verbális kommunikáción túl a nem verbális kommunikációt is begyakorolják, azaz egész testüket tudják a valóság megismerésére fordítani, a verbalitást oralitásra, sőt a cél érdekében analitásra cserélve.
  7. Bizonyos máskéntvállalkozó csoportok en gross vásárolják fel az elpusztult kollaboráns fegyveresek, különösen a munkásőr-, rendőr- és katonatisztek hagyatékát, présházát.
  8. Orbán Viktor megosztó politikája átterjedt az Atlanti óceán túloldalára is.

3 komment

Címkék: gyurcsány bűnözés elvtársurak pézügyi befektetők paranormális szabadságot tomcatnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr11114023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.07.12. 03:00:26

Ezt a posztot meg óriásplakátokra kéne kitenni. Akár pontonként, a tényt és az "össze nem tartozó reflexiót" párosítva.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.07.12. 08:01:51

Nosza! Szerzői jog átadva, az esetleges honoráriumot kérem átutalni a karácsfalvai Sztojka Sándor Görög Katolikus Líceum (Ua- 90320, Karácsfalva, Béke út 54/a; Tel/fax.: +380-31-43-36817) javára.
(Aki meg ért hozzá, összekalapálhatna már nekik egy honlapot valami ingyenes tárhelyen, merthogy az ő címerállatuk a templom egere, még kárpátaljai környezetükhöz képest is.)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.07.26. 01:32:42

Ne marháskodj, óriásplakátért éppenséggel fizetni kell egy határ pénzt - alig hinném, hogy a mínusz kéne a pártfogoltjaidnak... Ami a második mondatodat illeti: sajnos, én nagyon gyatra vagyok ebben, különben segítenék, már csak a hasonló címerállat miatt is.
süti beállítások módosítása