Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Progresszió?

2007.04.23. 22:23 Kitalátor (másként) gondolkodó

Nagyon szeretném tudni, hogy Gyurcsány Ferenc "meglepő" megnyilvánulásait okozhatja-e egy (pl. melanóma által beindított) szabályozatlan agyi sejtszaporodás?

Okozhat-e áttét ilyen zavarodottságot?

Van-e előzetes és időszakos pszichológiai vizsgálat miniszterelnököknél és más közjogi méltóságoknál? Mi jelent több emberre veszélyt, egy tömegközlekedési jármű, vagy egy kormány beteg, esetleg gyógyszerek hatása alatt történő vezetése?

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány áttét

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr8162624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása