Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Börtönben az egykori humorista, Farkasházy Tivadar

2007.03.26. 14:12 Kitalátor (másként) gondolkodó

A Világgazdaság hírül adta, hogy börtönbe vonult az úgynevezett rendszerváltás előtti évek meghatározó személyége, az egykori humorista, Dr. Farkasházy Tivadar, aki később éktelenre kopott szárnyalással a liberálszocialista hatalom egyik legfontosabb támasza lett. A 61 éves beszédhibás közszereplő magyar hangja egy időben Kuncze Gábor volt, ti. ő írta a díszgój liberális pártelnök "spontán" beszólásait.

Reméljük, hogy ezúttal nem valami kandikamerás műátverés "áldozata", és tényleg rács mögé kerül. Jót tenne neki az adatgyüjtés, az életszag, és csak remélni tudom, hogy nem bírja ki öt napig zuhanyzás nélkül. És az a szappan olyan csúszós... Bizonyos megnyilvánulásai halkabbak lennének utána. De így sem egy nagy durranás már régóta.

1 komment

Címkék: liberális farkasházy egykori humorista börtönben

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr4451142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása