Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Faszistáznak a hungarofóbok

2007.03.24. 18:00 Kitalátor (másként) gondolkodó

Lefasisztázott egy taknyos hungarofób.

A saját blogjában, ahol keselyűkarmait próbálgatja. Ugyanis meg mertem kérdezni, hogy ő melyik a kuruc.info képén. Persze pl. a nagy kezdőbetűk használatának szabályait nem volt képes elsajátítani, de a saját tanáraiba beletörli a lábát.

Kicsicsupor, a  fasisztázás olyan vád, amiért fizetni kell. Jobb, ha tudod.
Én pusztán megkérdeztem,  hogy Te melyik vagy a képen, mert hátha... Legalábbis írásaid alapján.

Különben tetszik, ahogy az identitásvesztettek érvek híján faszistáznak. Meg egy laza mozdulattal kitörlik a nekik nem tetsző hozzászólásokat. Ezt is "kimoderálta" a kis csíra.

Hozzászólt aztán egy önfelkent bíra, egy magát valakinek, sőt véleményformálónak tartó okostojás is:
friedrich 2007.03.24. 01:08:09
hadd zárjam ezt rövidre... szerintem a legnagyobb lúzerség érvek híjján helyesírást számonkérni valakitől interneten...
azonkívül a netikettnek ugyanúgy nem része már NAGYON rég óta a helyesírás (nézzük csak meg, az angolok hol vannak: c u @ 8 =see you at eight) ugyanúgy egyébként, mint a magázás sem...
pláne nem egy blogon, kommentekben, vagy csetelésnél...
(PS: ezeket a kurucinfós barmokat meg mikor lövi már le valaki?)

A nyelvi hiba gondolkodási hiba, a tudomány szerint. Amit a kis tanoncnál kifogásoltam, az nem félreütés, vagy az élőbeszédhez hasonló sebességű kommunikáció  átgondolatlan
pongyolasága. Ilyen hibákat magam is gyakran ejtek.  Ha észreveszem, pl. a saját  blogomban, kijavítom, de ha hozzászólásomban száll el valami, akár félreütés, akár mondatelem-hiány, akkor esetleg a következőben bocsánatot kérek érte. Vagy nem. A vitapartnerek színvonalától függően. Helyesírás egyébként évezredek óta létezik, internet meg alig pár évtizede. Ennyit arról, mi van "NAGYON rég óta ".

Kicsicsupor (nagy a füle...) meg írja nyugodtan továbbra is nagy kezdőbetűvel a jelzőket. Ne is tanuljon tovább az ilyen a magyarok pénzén!

A netikettet meg lesz..om. Az pusztán az identitásvesztett racionalizmusvallású fosztóképzős hitvilágúak* genetikailag megalapozott tabuhiányát elégíti ki.

Még mielőtt a kisedény megint faszistázni kezd, meg persze antiszemitázni, közlöm, hogy nemcsak nekik vannak génjeik. Egy tisztességes zsidónak pl. a saját, őseitől örökölt és személyesen megélt vallása épp elég tilalmat állít, nem szorul rá, hogy tilalomszükségletét ilyen primitív módon kitalált tabucskákkal elégítse ki. Valami hihetetlen szellemi igénytelenséget mutat, ahogy szerencsétlen félanarchista liberálszocialisták más kultúrák más nyelvű szavainak néhány magyar szinonímáját cenzorral, vagy szóvadász programmal megkerestetik, és ezek alapján cenzúráznak és/vagy kitörölnek olykor tartalmas hozzászólásokat is, ám primitív trágárságban  fetrengők ugyanott jól kiélhetik magukat tartalmatlan hozzászólásaikkal, embermag és ürülékszagú böffentéseikkel.

Az angolszász "kultúrára" meg ne hivatkozzunk már! Pláne az USA lakosságát ne hozzuk fel példaként!  Alig 40 éve szállhatnak fel ott is a "színes"  bőrű amerikai állampolgárok arra a buszra, amelyiken "fehér" állampolgárok is utaznak. De csak a fehérek után, az állóhelyekre. Eugenetikai programjuk egyébként lezárult már?
Mindenki egyenlő....

(U.i.: A kurucinfós barmok mit fotózgatnak, mobilozgatnak? Mikor lövik már halomra az indexes, hírszerzős , mahus stb. köcsögöket?)

*ateisták

Szólj hozzá!

Címkék: identitásvesztett racionalizmusvallású fosztóképzős hitvilágúak genetikailag megalapozott tabuhiányának pótszere kurucinfós indexes hírszerzős mahus hungarofób ateisták netikett

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr8050470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása