Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Kampánycsend

2009.01.11. 23:08 Kitalátor (másként) gondolkodó

Gratulálok az Emm Ereggy Rádjóban dolgozó (ál)liberálisoknak! Remek volt tegnap este, a kampánycsend közepén leadott (Még) Szabad (Lábon Bűnöző) Demokraták Szövetsége emlékműsor. Először azt hittem, meghalt az anarchomaoista rendpárti (fedőnevén) Báró örökös világvárosi főpolgármester, és rá, a Harcos Trabantosra emlékeznek. Már majdnem kezdtem megsajnálni, hogy nem élhette meg a Négyes Metró vonalának a beomlását, de aztán rájöttem, hogy csak a törzsszavazók mozgósítása miatt volt rá szükség.

Lássátok:

20.04: A Rádiószínház Dokumentumműhelye - Szamizdat történetek II.
A Rádiószínház dokumentumműhelye Szamizdat történetek Hodosán Róza és Markovits Ferenc dokumentumműsora Az összeállításban részletek hangzanak el Hodosán Róza azonos című könyvéből A műsorban megszólal: Haraszty István mobilszobrász és Vági Zsuzsa bohóc Km. Fodor Tamás, Galkó Balázs, Kovács M.István, Madarász Zsolt és Varga János Riporter: Kovács Gabriella Zenei szerkesztő: Kakó Gyula Dramaturg: Borenich Péter Rendező: Markovits Ferenc (2004) (2., befejező rész)

 

A konkurencia meg nem hallgat, hanem csak beszél...

Szólj hozzá!

Címkék: szdsz ferencváros kampánycsend sértés

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr92871900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása