Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Deszegregációt!

2008.10.07. 15:41 Kitalátor (másként) gondolkodó

Örömmel olvastam a kuruc.info oldalán (és hallgattam a Bombagyár adásában saját - korábban a Nemzeti Szavak oldalán közreadott - gondolataimat Morvai Krisztinától. Sajnos az eredeti teljes írásom eltűnt, eltűntette a nemzetiszavak.net főszerkesztő-adminisztrátora, bizonyos Morton. Sajnálom pedig, mert bízva abban, hogy néhányan összeállva több emberhez tudjuk eljuttatni gondolatainkat, feltételezve olyan "ósdi" elveket, mint tisztesség és becsület, nem mentettem el a szövegét. Pedig Molnárgörény figyelmeztetett is rá… Szerencsére az írás egy részét beidéztem a Reakció (lánykori nevén UFI) (Ön)szegregáció (2008.06.25. 23:01 Tory ) című cikkéhez, hozzászólásként:

Kitalátor feljegyzete · http://kitalator.blog.hu 2008.06.26. 00:08:48

(…) Nincs kedvem mégegyszer leírni: úgyhogy: "A deszegregációra van egy javaslatom,: a 13 legfejletlenebb és a 13 legfejlettebb régió együttesen alkosson deszegregációs konzorciumot, amely az "erdei iskola" névre metélt szülőrabló osztálykirándulásokat válthatná ki. Olyan cseregyerek-programokra van szükség, ahol a budai stb. szülők lakásaikban, önkormányzati, egyházi, magán- és alapítványi iskoláikban vendégül látják két hétre az abaúji, borsodi, szabolcsi, baranyai, nógrádi (stb.) kis falvak (szinte kizárólag cigány) tanulóit, majd az ő gyerekeiket látják vendégül az aprófalvak iskolái és az oda járó gyerekek szülei.

 A kölcsönös megismerés ugyebár, ahogy mondani szokták, elfogadást és kölcsönös barátságokat eredményezne.

 A dögkútból kilopott, két hétre földbe ásott hús mikrobiológiai mutatói úgysem nagyon különböznek a MekDögleszben árult sütés előtti húspéptől. A tartósítós krumplitól meg sokkal jobb a Mari néni frissen permetezett kolompérja, amit hajnalban segíthetnek a kis pesti gyerekek is kilopni.

 Óriási élményt jelentene a balajti, kótaji stb. purdéknak a rózsadombi létforma, és az ottani gyerekek is sok élménnyel, no meg tetűvel, rühvel, bolhával és hepatitisz-vírussal lennének gazdagabbak, (ágyi poloska alig-alig van már) és végre a médiapatkányok sem csodálkoznának olyan hangosan a tizen-egykét éves lányok teherbe esésén, ha a saját hatodikos lányaik is elkezdenek Mikulásra kigömbölyödni... A villáikból eltűnt apróságokat meg végül is viszonylag könnyen tudnának pótolni, és a zár- és riasztócserét is célszerű egy-két évenként amúgy is végrehajtani..." (nemzetiszavak.net)”

 (Ha valakinek megvan az eredeti cikkem, nagyon hálás lennék, ha elküldené.)

3 komment · 1 trackback

Címkék: gondolatébresztő morvai krisztina reakció bombagyár kurucinfó molnárgörény deszegregáció cseregyerek program nemzetiszavak

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr43701260

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Simplemente haga clic en el siguiente sitio web 2017.11.20. 22:17:05

Garmin-Asus Nuvifone GPS vevő és telefon - Talán október végére megjelenik - GPS Navigátor

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erzsébet 2008.10.09. 09:49:40

Én is rendszeresen olvasom a Kuruc infót. Nagyon
egyet értek.A cigány fajvédők olyanok, hogy még
nem láttak közelről cigányt. Régebben a pesti
belvárosban is oláhcigányok koldultak. Az ilyenek-
nek kölcsönösen meg kellene ismerniük egymást.
Nem győzök hálát adni Istennek, hogy az én
gyerekem már felnőtt és nem kell a purdék közé
járatnom. A mostani kisgyerekek zöme az. A fiam
sem a gimnáziumban, sem most az egyetemen
nem volt kitéve a zaklatásuknak. A zsidó ismerőseim,akik egyszerű emberek, szeretik a
csendet, a rendet, ugyanúgy irtóznak tőlük, mint
mi.Annak is örülök, hogy nem utazok vonaton és
ritkán járok ki sötétedés után, így nem kell állandó-
an stresszelnem.

Losgitanos 2008.10.14. 13:32:26

Ami késik, nem múlik, kedves Erzsébet. Remélem lesz alkalmam találkozni Veled (akár sötétedés után), ahol rákérdezhetek nyíltan rasszista, kirekesztő megállapításaidra. Hogy a jó édes kurva anyádat!!

Erzsébet 2008.10.15. 16:44:28

Kedves Losgitanos! Sajnos nem magamtól vagyok
rasszista. nekem vannak nagyon kedves cigány
ismerőseim, úgynevezett "raj cigányok", zenészek,
kereskedők. Ők sem vállalnak közösséget aputri-
sokkal, kukázókkal. Gyermekeik is felsőoktatási
intézményekben tanulnak. Baráti körük vegyes,
magyarok is beházasodtak az ilyen családokba.
Általános iskolában, sőt gimnáziumban is szerették
az ebből a rétegből kikerült fiatalokat. Mind vitte
valamire, magyar srácok vették el őket. Az én
anyám nem k@va, hanem egy 78 éves idős asszony,
aki végigdolgozta az életét. A környezetemben a
fiatal cigány csajok űzik ezt az ipart.
süti beállítások módosítása