Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Molotov koktélt hajítottak egy olaszliszkai roma család házába (?)

2006.12.14. 19:49 Kitalátor (másként) gondolkodó

A rendőrségi vizsgálat eredménye szerint, szemben a bulvársajtó lemaradt hírszerkesztőivel, sem Molotov-koktélra utaló üveget, üvegszilánkot, sem más, biztosan gyújtogatásra utaló nyomot nem találtak. A tűz egy szivacsmatracból indult ki.

boon.hu:

 "Nem Molotov-koktél

A tűzoltók délután fejezték be a helyszínelést. A vizsgálatot végző tűzoltók egyike elmondta, nem zárható ki az idegenkezűség a tűz keletkezési okai közül, de az biztos, Molotov-koktélra utaló nyomokat nem találtak. Pontos adatokat azonban csak a szakértői vizsgálat lezárulta után tudnak mondani. Az anyagi kár sem jelentős, a kicsi szobában egy régi kanapé gyulladt meg és néhány ruhadarab vált a lángok martalékává. A tűzoltók elmondták, sok dolguk nem akadt, mire kiértek, az utcában élők majdnem teljesen eloltották a tüzet.

A ház egyébként lakó nélkül áll. A tulajdonos két nappal korábban költözött át gyerekeivel együtt a támadások elől az utca szemközti oldalán lakó szüleihez. Csütörtökön délután, a tűz keletkezésekor nem is tartózkodott a faluban.

Közeli tettesek?

Nagy János rendőr alezredes, a Sárospataki Rendőrkapitányság vezetője lapunknak elmondta, valóban áldozatul esett az elmúlt napokban az egyik járőrautó. Az elkövetés módja-, a használt eszközök-, a hirtelen eltűnő-, mindeddig láthatatlan elkövető(k) miatt a pataki rendőrök nem zárják ki annak a lehetőségét sem, hogy az elkövetőt, vagy elkövetőket nem a település határain kívül, hanem azon belül kell keresni.

Olaszliszkai források szerint az elmúlt napokban a Dankó Pista utcaiak szóváltásba kerültek a Kossuth utcaiakkal (itt történt a közelmúltban a sajnálatos bűncselekmény, amelynek következtében egy tiszavasvári tanár életét vesztette), így nem kizárható, hogy ez a konfliktus áll a támadások hátterében. A pataki rendőrségen erre azt válaszolták, hogy ezen a szálon is folyik a vizsgálat."

Hogy is fogalmazott Tomcat a blog.tomcatpolo.hu -n a Józsika vs. Mortimer ügy kapcsán: „az egyik büdös cigány leszúrta a másikat”.

Itt meg úgy tűnik, hogy az egyik cigány kigyújtotta a másik házát. Persze az sem zárható ki, hogy egy vagy több cigány csövezett részegen a putriban, és kiesett a cigi a szájából. Bár az is lehet, hogy valamelyik bevitt egy rányit, és az a tilosban sem volt elég tüzes, mire flambírozta a Bermunda-háromszögét.

No persze, tudatában az eltűnő golyókkal és láthatatlan kövekkel, láthatatlan támadók által szegény fruszrált cigányok ellen elkövetett támadásoknak, nem zárható ki sem az UFO-k támadása, sem a náci cigányok öncsonkító provokációja, de még Győzike producerének, vagy más sajtóbélféregnek a témagenerálása sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr5122630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása