Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Üldözési mánia

2009.08.31. 15:31 Kitalátor (másként) gondolkodó

Kitiltottak.

Mármint a Bombagyárról. Persze amióta Molnárgörényt is lemorzsolták, az volt a "ciki", hogy eddig még nem. Persze azért nem esett jól, hiszen mostanában kevés a zavartalan időm, ott meg jól "megnyilvánulhattam, hiszen egy-egy hozászólást nem kell úgy átgondolni, mint egy "feljegyzetet", és talán nem is minden  vált kárára a többségnek.

Na mindegy, nem bántom én őket, csak Bloginnak küldtem az alábbi levelet:

 

Kedves Druszám, Blogin!

Már bocsánat, hogy iskolakezdéskor az ország másik végéből nem rohanunk családostul önkénteskedni, amikor egy gyerek felsőoktatási, kettő közép-, egy meg általános iskolai tanévet kezd - két közalkalmazotti fizetésből. És azért is bocsánatot kérek, hogy szakmai tanácsot mertem adni innen, "a monitor mögül". Pláne azért, mert viccelődve írtam le a máskülönben teljesen komoly technológiát.

További toleranciám kinyilvánítása mellett is szeretném jelezni, hogy tudomásom szerint a humorérzéknek, a velünk való viccelődés elviselésének, az azon való röhögésnek az elfogyása az első, gyakran sokáig egyetlen tünete lehet több, legalább mentális elváltozásnak. Egyeseknél a koncentrációs-, másoknál az ökotábor a tabu? Akkor mi a különbség?  Nem lehet a magyar jelleg, hiszen olyan magyar eredetű szó komolyan nincs, hogy farm, olyan meg pláne nincs, hogy Ökofarm, a lábatlan meg Északkelet-Magyarországon (Abaúj, Borsod, Gömör-Torna) az omlett népi neve...

Kitalátor (Xxxx Zoltán) agrármérnök, mezőgazdasági mérnöktanár

U.i.: Kellemes felvonulást! Mi
máshol vonulunk.

Én meg mától nem enged(het)ek a 48-ból...

 

Update:

Hál' Istennek az egyik "gyárlakó" elküldte a kitiltás okát: (válasz a 23. sz. hozzászólásra):

> Tévedés. Az ügyesebbek fel tudnak ugrani az alacsonyabban elágazó fákra is,
> és a csúcshajtásokon kívül mindent le tudnak rágni. A kérget is.
> Sorközművelésre viszont földközelben vezetett feszítődrótra rögzített min.
> 2 forgókarikás futólánccal remekül használható, ha a húsa, a bőre és a
> rögzítő fémszerkezet biztonságban van.
>
> És juszt' sem megyek Debrecenből oda.

Hát nem felháborító?

Szólj hozzá!

Címkék: humor paranoia bombagyár üldözési mánia ökofarm humorfogyatékosság

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr311350947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása