Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Már megint egy "cigányvédő"

2008.07.29. 11:43 Kitalátor (másként) gondolkodó

A Hadú Online  kezdőlapján (és a "szerző" saját blogján olvasható az alábbi "jegyzet":

 

 

A cigányság és az UFO-k


Lefogadom, hogy nem tudnak olyan témát mondani a fórumozóink egy részének, amiről ne a romák jutnának eszébe. Bármit írhatunk, az jön be nekik egy pillanat alatt.
Sothis jegyzete

 

A fórmozók persze hamar felodották a költőinek szánt bökést, merthogy a cigánybűnözéssel kapcsolatos cikkekhez nem lehet hozzászólni. Sok esetben egy-egy bűncselekményről csak abból derül ki, hogy cigányok követték el, hogy nem lehet hozzászólni.

No de hagyjuk most a virtuális valóságot, és menjünk el egy kis élménygyűjtő körútra a 13 legszegényebb kistérségbe!

Nézzünk körül, hogy napközben, munkaidőben kiket látunk utcán, orvosnál, olcsó kocsmákban és drága szórakozóhelyeken, kik dobálják a pénzt a nyerő automatákba (sic!), kik viszik a műemlék- és emlékmű-darabokat és az emberek létbiztonságát védeni hivatott eszközök létfontosságú és olykor pótolhatatlan alkatrészeit  a fémkereskedőkhöz.

Az "idegengyűlölő", "rasszista" magyaroknak miért nincs bajuk a hazánkban évszázadok óta élő németekkel, tótokkal, ruszinokkal, lengyelekkel, vagy hogy ne korlátozódjunk az európaiakra, örményekkel? Miért fogadják be - még a világon mindenütt legkonzervatívabb, legnacionalistább - falusi, kisvárosi közösségek is az utóbbi évtizedekben imegtelepült arabokat, etiópokat, négereket, kínaiakat, mongolokat, vietnámiakat? Miért nem fogadják be ugyanezek a velük kb. azonos mértékű (csak munka helyett szociális ellátásból és bűnözésből származó)   jövedelemből élő cigányokat?  MIért tisztelik a nyomorgó nagycsaládos görög katolikus papokat, református lekészeket, és miért nem akarnak szóba állni az aranyláncos, férfiassághosszabbító autós cigányokkal? Miért zsákmányolhatják, sőt rabolhatják ki saját véreiket a cigány uzsorások, büntetlenül?

Miért költöznek el ahogy csak tudnak a neobolsevikok, álliberálisok is a cigányok lakta utcákból, vagy miért veszik meg akár érték fölött is házaikat, hogy gettósodhassanak a gazdagok? Miért védik ugyanezen fajta neobolsevikok lakóparkjait őrszolgálatok a cigányoktól? Miért nem járnak a neobolsevik álliberálisok gyerekei egy iskolába sem cigánygyerekekkel?

Aki tudja, írja le!

Aki meg nem, az írás helyett "zsacskóba szarjon, oszt' azt szopogassa!!" Az való neki.

Szólj hozzá!

Címkék: fórum ufo cigánybűnözés haon sothis

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr92590771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása