Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Tört én elem

2007.07.19. 16:25 Kitalátor (másként) gondolkodó

Mi más értelme volt a rendszerváltásnak, ha nem az "igazság" kimondása? Talán csak nem az, hogy a sok sz.házy megtarthassa törvényesen (l. eljárási kegyelem) mindazt, amit a '90 előtt és után hatályos törvények értelmében IS bűncselekménnyel szerzett meg?
A szocializmussal miért nem PC foglalkozni? Évtizedek teltek el azóta, hogy az utolsó bizonyítottan tömeggyilkos nácit is kivégezték, és ma is szervezik a holokauszt-tudatosító tréningeket a zsidó gyerekeknek, akik meg utána kártérítést követelnek, mert az állandó riogatás miatt félnek a buszon. Az '56-os vérengzések egyetlen kollaboráns hóhérját sem vonták rendesen felelősségre, sőt eltüntették még többek között  Horn Gyula személyi iratait is, ami alapján nem az ország élére,hanem háborús bűnök miatt bíróság elé kellett volna állítani. A szocializmussal foglakozni idejétmúlt, a nácizmussal foglalkozni szükséges?

Abszolút igazság meg van. Majd megtudod.

Csak legfeljebb nem ismerjük, illetve hát "az igazság odaát van".
Ideát meg vannak a brossúraszagú lózungok, többek között a trianoni országcsonkítás okairól, visszavezetve azt 1848-49-re, előszeretettel használva a szomszédos utódállamok frazeológiáját. Különösen a román és szerb érveket, és a velük vívott harcokat emlegetik, holott 1848-49-ben a Szent Korona nemzetei közül az első és legnagyobb  afférunk a horvátokkal volt, őket tudták először a Habsburgok a magyarok függetlenségi törekvései ellen fordítani.
Trianon meg annak a következménye, hogy a török megszállók kiverése után elnéptelenedett országrészekbe szervezetten telepítették a szomszédos (oláhok, horvátok, ruszinok, tótok, lengyelek) és távolabbi régiók (német törzsek) régiók népességét, és azok - részben az Európa egyik legősibb nyelvi-származási nemzetét képező magyarok hatására - a XIX. században nemzetté formálódtak. Hagyjuk már a történelem-hamisítást a magyarok xenofóbiájáról, az pesze nem  forog az imamalmokon, hogy az iszlám hódítók elöl ide menekülő és külön szabadságjokokkal befogadott szerbeknek hamarabb volt országgyűlése, mint a befogadó magyaroknak.

Megy a történelemhamisítás az 1956-os forradalomról is, amiről Gorbacsov kimondta a részigazságot Horn Gyula évfordulós lerészegedése kapcsán, és akkor, ott, azt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hallgatásával el is ismerte. Igenis, szükségszerű volt a szovjet bevonulás. '56 előtt ugyanis alig volt szovjet katona Magyarországon, az Ausztriából visszavonni kényszerült csapataik Ukrajnában éheztek lágerekben, és a magyarországi magyar és szovjet csapatok hadereje 2-3 napra sem bírt volna megfogni, lassítani egy esetleges Adria vagy a Duna völgye felől érkező támadást. És akkor ugrott volna az élemiszer-bázis. 

Az öt fővárosi muszka laktanyából három átállt a felkelőkhöz. Spontán... '56-ról meg nem megsemmisíteni és meghamisítani kéne a dokumentumokat, hanem nyilvánosságra hozni, ami még megvan.

(Megjegyzem, Sólyom László sem a szívem csücske, egy államfő ne beszéljen úgy, mint egy titkos tanácsadó. De:) Horn Gyula a "3. Köztársaság"-ban kitüntethetetlen.  Nem azért, amit az '50-es években embertársaival (és később a pénzünkkel, l.guruló dollárok) elkövetett.

Nagy Imrét sem azért tiszteljük, nem azért nevezünk el róla ezt-azt, mert moszkovita  kommunista-internáci tömeggyilkos, kollaboráns muszkavezető volt, és nem is azért, mert személyesen irtotta ki az utolsó cári családot. Nem. Őt azért tiszteljük, mert volt egy igazi pálfordulása, a nemzet élére állt, nem forgott tovább, mint a szélkakas, nem árulta el a magyarság függetlenségét, hanem eszméihez hű maradt a halála árán is. Ha Horn Gyulát lelövi, vagy legalább meglövi egy Stas-ügynök, akkor a rendszerváltás mártírjává, vagy legalábbis hősévé válhatott volna. De neki csak mérgezett IFA jutott, meg aztán VIP-hitel a Postabanktól...

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: trianon gyurcsány sólyom elvtársurak horn történelemhanisítás

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr10121243

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fortnite CHEAT Free Downloa 2019.05.15. 06:11:43

walsh healy act - Bill of sale car template ontarioj

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása