Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Tomcat

2007.05.09. 16:12 Kitalátor (másként) gondolkodó

Ezúton is tudatom az én blogomat is több jel szerint olvasó erőszakszervezetekkel, hogy a lakásomon a Polgár Tamás elfogásának örvendező népszabóság által felsorolt, vagy más, a normál háztartásvezetéshez nem szükséges olyan vegyi anyag, ami (közvetlenül vagy készítményként összekombinálva) közveszély okozására alkalmas, nincs. (Tegnap szólt az asszony, hogy vegyek már cukrot)

Nem is tartanék itthon ilyeneket, egyrészt, mert nem akarok megmerényelni senkit (állatot sem szívesen ölök, nemhogy embert, azért nem mentem orvosnak), másrészt, meg ha - hirtelen személyiségváltozás következtében - akarnék, megvenném ami kell valamelyik hipermarkecben és összeállítanám ott helyben a WC-ben. Aztán szissz, vagy bumm!

Középiskolai szintű kémiai ismeretek is elegendőek tömegpusztító fegyverek előállításához. A tudás ugyebár hatalom, az utcakő meg a proletárok fegyvere. Tiltsuk be a történelem és a művészettörténet oktatását!

A kénpor valószínűleg szőlő lisztharmat, vagy más növényi gombabetegségek elleni védekezésre kellett, és mivel bizonyára zoknit is találtak, ezért alighanem azzal akartak porozni, a vasoxid-por vörsesbarna festéshez való, be lehet keverni a diszperzitbe vagy a mészbe, a kálium-nitráttal műtrágyázni akartak, mert vagy dohányt akartak termelni (klórérzékenysége miatt csak kálisalétrommal biztosítható kálium-igénye), vagy valami dísznövényt, illetve paradicsomot, esetleg a komposztérést akarták felpörgetni vele, bár az is lehet, hogy talajvizsgálat túl nagy konyhasó-tartalmat mutatott ki, és azt akarták kiszorítani,  az alupor ugyancsak ("metál" hatású) festék készítéséhez kellett, a cukrot meg akciósan vették a nyári befőzéshez. Csodálkozom, hogy faszenet (és grillkályhát) nem találtak. Az lehet, hogy kint van a hétvégi telken.

Ezt értem.

De azt nem értem, hogy hol van a kurucinfón bármilyen robbantási felhívás, és hogy mi a f...t keresett Tomcat éjnek idején Csepelen, ahelyett, hogy a háztájit művelte volna otthon, és hogy honnan tudta a óberhé, hogy ott van, az nekem legalábbis furcsa. Olyan csőbehúzós provokáció-szaga van az egésznek.

Meg az is nehezen érthető, hogyha valaki merényelni akar, akkor miért jelenti be a liftben idegeneknek. Hacsak nem arról van szó, hogy így akarták megteremteni a közvetett bizonyítékok zárt láncolatát. A körmendi gyermekgyilkossági ügyben sikerült, a móri mészárlásban, ahol valódi bűnözőkkel találták szembe magukat, nem.

Nekem az az operettnáci - vélhetően liberálszocialista ügynök-provokátor - blogkommentáló (molnargoreny) gyanús, aki az egyik blogon tőlem(!) akarta Tomcatet megvédeni.*  Aki humorfogyatékos, attól minden kitelik. A nekrofilia is.

*Tévedtem.

2 komment

Címkék: terrorfenyegetés tomcat

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr8373271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sinclair 2007.05.12. 22:43:01

Várjuk meg Tomcat saját blogbeírását, onnan minden ki fog derülni. Csak a kérdés az, h. mikor tud majd írni a blogjába, mikor szabadul... :S
-de igy elsőre tényleg csőbehúzásnak tunik

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.05.31. 20:15:50

Kösz (hogy kihúztad). És bocs. De ezt már mondtam. De operettfigura sose voltam, ez tény.
süti beállítások módosítása