Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Che Guevara vs Carlos

2007.02.22. 09:50 Kitalátor (másként) gondolkodó

A   FIB   példaképe, szimbóluma Che Guevara, lánykori nevén Ernesto Rafael Guevara de la Serna.

Jellemző.

Az is, hogy a fib.hu-n még most is a Kárpátok Cicerója integet. Pedig már semmi cicó, sőt semmi Ciceró.

Sokat mond az is, hogy a Fiatal Baloldal honlapjának bal alsó sarkában feltüntetett ikon és pulzáló mantra - a Nagy Testvér kampányában vöröscsillag-reinkarnációként bevezetett vörös négyzet alapon "FIB ~ a biztonság színe" szerintem teljesen kifejezi lényegüket és azt, milyen belevaló fiatalok. Igen, abba.

A vörös négyzet ott ui. jól láthatóan egy gumióvszer csomagolása.

A gumióvszer meg arra való, hogy a sok kis g...től és az általuk hurcolt nyavalyáktól megvédje a befogadót. Használata egy bizonyos szellemi és higiénés szint fölött általában nem okoz problémát, de ritka kivételként egyes - pszichésen sérülékeny - embereknél lelki sérülést okozhat. Lehet, hogy szegény Fletó pszichés elváltozásai is abból erednek, hogy egy AIDS-prevenciós foglakozáson valaki a fejére húzott egy kotont, és azóta azt hiszi, ő az Isten f....?

A vörös négyzet máshol, máskor meg téglára emlékeztet, mintegy finoman utalva arra, hogy a mai FIB-es korosztály szüleiből indokolatlanul sokat beszerveztek egyetemen, főiskolán (illetve részben már előtte) politikai spiclinek, és az ügynök státuszból csak "felfelé" lehetett fájdalommentesen szabadulni, a Pártba való belépéssel, ha már bizonyította aljasságát alkalmasságát.. Utána nem kellett ügynöki jelentéseket írni, "csak" hangulatjelentéseket. Ők a "szakértők" a mai napig, ők hajtották végre a "spontán privatizáció" fedőnevű ellenérték nélküli  eltulajdonítás-sorozatot. Ők a leghűségesebb párttámogatók, vállalkozóként pénzzel, közszolgaként (hivatalnok, rendőr, bíró, ügyész stb.) kancsal intézkedésekkel, hiszen nemcsak a kapcsolati hálójuk maradt meg, hanem a zsarolhatóságuk is.

Szóval most azt a beteg lelkű terroristát sztárolják, aki, ha élne és lehetősége lenne rá, halomra lőné az egész milliárdos pártveztést. És tele pofával hirdetik, hogy nem a tettei és szavai számítanak, hanem az, amit ők mondanak róla. Meg hogy a Zunióban is horgyák a csegeravás pólót. Hogyne. Mert ott nem "dolgozott". De nem is integetett más tömeggyilkos elvtársurakkal egy tribünről.

No de miért nem Carlos a mintakép? Igen, az a kedves elvtárs, aki pártkormány-üdülőkben élvezte az elvtársurak vendégszeretetét, hogy kipihenhesse a többi elvtársak megrendelésére végrehajtott "akciók" fáradalmait, és hogy nyugodtan felkészülhessen katonai gyakorlótereinken, lőtereinken a következő politikai gyilkosságra. Még az is lehet, hogy néhány latinosan merész sötét tekintetű fibeszest ő csinált...

Ja, hogy ő Nyugat-Európában is dolgozott? "Na és?" Annál jobb polgárpukkasztó szimbólum lehetne.

Csodálom, hogy Tomcat nem gyárt még Carlos-pólót.

 

Szólj hozzá!

Címkék: che ügynökök elvtársurak besúgó tömegyilkos carlos

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr538993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása