Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

  • főpilóta: @Kitalátor (másként) gondolkodó: Oké, mert én most se tudom (meg se próbálok telefonon keresztül p... (2018.03.11. 20:18) Népvándorlási fogalmak
  • Manyecska: Dehogynem. :D :D:DD (2013.11.18. 14:25) A demokrácia és a jogállamiság ára
  • Böczike: @nyekk: JOBBIK 2003-ban alakult párttá! Rendszeresen látogatom több éve az MSZ(M)P, a FIDESZ és a ... (2012.09.23. 14:08) Nyílt levél Vona Gábornak és habzószájú médiapatkányainak
  • Kitalátor (másként) gondolkodó: @épészmérnök: Ja! Meg "nem sz@r ez, hogy elkapkodjuk"! De azért ahol van munkaerő, forrás, alapany... (2012.09.18. 12:49) Meg vagyunk már számolva?
  • Kitalátor (másként) gondolkodó: A böjt csak imával eredményez lelki megújulást, önmagában fogyókúra, áldozat a Testisten nevű bálv... (2012.09.17. 12:55) Fogyi?

A demokrácia és a jogállamiság ára

2012.12.11. 14:08 Kitalátor (másként) gondolkodó

Sokan fagynak meg. Máris többen, mint tavaly.  Ha "az egész Európában egyedülálló" Horn-bérletek árát a szociális szolgálatok fejlesztésére, és tüzelőre fordítanának, ez a szám valószínűleg sokkal kevesebb lenne.

Tavaly "tilos" volt közterületeken, fűtetlen aluljárókban csövezni, a lustább rendőrök és a buzgó rózsadombi jogvédők nagy megelégedésére most már nem kell akár erőszakkal is meleg helyre vinni  a csöveseket. 

Megfagyhatnak bárhol. Ahhoz joguk van. Az életben maradáshoz immár nincs.

Éljen a jogbiztonság!

Éljenek a jogvédők

Éljen az Alkotmánybíróság!

Éljen az Európai Unió!

2 komment

Címkék: jogvédők fagyhalál tubifex mikroblog

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr764959810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venszivar 2013.01.16. 11:45:16

Látom nem szól hozzád soha senki, te náci ivadék...:):D