Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Ellenségkép

2008.04.06. 23:21 Kitalátor (másként) gondolkodó

A BKV figyelő oldalon Skinhead szeretnék lenni címmel jelent meg egy polkorrekt feljegyzet. (Csak a 8. hozzászólásban jelent meg először, hogy leggyakrabban nem pont a politikai bőrfejűek, hanem egy másik szocioparazita kisebbség szokása ingyen utazni, és velük szemben tényleg nincs az ellenőröknek eszköze.) Az „olvasói levél” szépen beilleszkedik abba a figyelemelterelő sorozatba, amely a közvélemény figyelmét az évek óta, de különösen a Magyar Gárda alapításától napjainkig igyekszik műbalhékkal, hazugságokkal, megélhetési paranoid rohamokkal, riogatással, gyújtogatásokkal, kamuvideókkal elterelni arról, hogy túl nagy ár volt a rendszerváltás erőszakmentességéért a régi, hazaáruló, nemzetrabló moszkovita kollaboráns bűnszervezetek családjai kezében hagyni a gazdasági hatalmat úgy, hogy még a direkt politizálásból sem lettek kizárva. (Bár tulajdonképpen nem is kizárni kellett volna őket, hanem be.)

A gazdaság valós, a közteherviseléshez amúgy sem hozzájáruló globálmultik által átfuttatott összegektől megtisztított teljesítménye a húsz évvel ezelőtti szintre esett vissza. Mindeközben az utóbbi 22 évben eltüntették a nyugdíj-alapot, ellopták a SzOT-vagyont, elprivatizálták és leépítették a nemzeti vagyon nagy részét, a könnyűipart, a nehézipari és az élelmiszergazdasági vállalatokat. A termőföldet és a többi ingatlanvagyont jogos tulajdonosaiktól és azok örököseitől „kárpótlás” címén elorozták és átjátszották nem kis arányban az örökös győzteseknek, a megélhetési túlélőknek, hogy azok - gyakran érték alatt – továbbadhassák külföldieknek. 

Nem a kormányválság a nyomasztó, hanem újra az országcsőd réme! Elhárítani képtelenek, tehát hárítani akarnak, és miközben az ország nagy része pincérnek öltözött fiatalokat figyel (egyre növekvő rokonszenvvel, mert egy-egy békés felvonulásuk elegendő ahhoz, amire az átpolitizált rendőrség évek óta képtelen), ők, a régi muszkavezető elit örökösei ellopják még mindazt, ami még megmaradt.

A hárításhoz, a tömegmanipuláláshoz ellenségkép kell. A nemzeti- és nemzetközi szocialista szervezetek ilyenkor mindig kiválasztanak valami kisebbséget (orvosoktól a zsidókig), és rájuk szabadítják a népharagot. Az orvosok, mint minden baj okozói, nálunk nem lettek rá alkalmasak, tehát találtak vagy alkottak, de minden esetre felhasználnak egynéhány, divatirányzat komolyságú szervezetet. Természetesen ők sötétben is látják, kik tartoznak közéjük. Én mindig irigyelem azokat az embereket, akik ránézésre meg tudják állapítani mások származását, világnézetét, politikai meggyőződését. Számomra már az is szinte megoldhatatlan, hogy a civil ruhás rendőröket, börtönőröket megkülönböztessem ránézésre vagy szagra a bűnözőktől, a halmazukkal elég nagy közös metszetet alkotó magánzsoldosoktól (közismertebben, másbeszélül "biztonsági őröktől") vagy akár a "skinhead"-ektől.

Kopasz fej, érzelemszegénységet „sugárzó”, mégis brutális arckifejezés, értelmüket, szellemiségüket sugárzó fekete, vagy más, de mindenképpen sötét, katonai jellegű ruha...

Jobb elkerülni őket!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr72414443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.04.07. 12:46:20

hát, sajnos én most délután pont nem elkerülni fogom őket. mindenesetre visszafogott, és óvatos leszek.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.04.17. 16:22:23

hova lettél?
szerettem olvasni az írásaidat...
süti beállítások módosítása