Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

  • főpilóta: @Kitalátor (másként) gondolkodó: Oké, mert én most se tudom (meg se próbálok telefonon keresztül p... (2018.03.11. 20:18) Népvándorlási fogalmak
  • Manyecska: Dehogynem. :D :D:DD (2013.11.18. 14:25) A demokrácia és a jogállamiság ára
  • Böczike: @nyekk: JOBBIK 2003-ban alakult párttá! Rendszeresen látogatom több éve az MSZ(M)P, a FIDESZ és a ... (2012.09.23. 14:08) Nyílt levél Vona Gábornak és habzószájú médiapatkányainak
  • Kitalátor (másként) gondolkodó: @épészmérnök: Ja! Meg "nem sz@r ez, hogy elkapkodjuk"! De azért ahol van munkaerő, forrás, alapany... (2012.09.18. 12:49) Meg vagyunk már számolva?
  • Kitalátor (másként) gondolkodó: A böjt csak imával eredményez lelki megújulást, önmagában fogyókúra, áldozat a Testisten nevű bálv... (2012.09.17. 12:55) Fogyi?

Horogkeresztes szennyblog

2008.01.07. 12:14 Kitalátor (másként) gondolkodó

- jelent meg az egyik legundorítóbb, legperverzebb oldalon, ahová a hozzájuk képest angyali Bombagyárról kattintottam át. (Egyszer megírtam a véleményemet, és "véletlenül" bekapta a "tárgyilagos" vebmotor. Szabad országban szabad emberek azt írhatják, amit szabad.) A cikk jól bizonyítja azt is, hogy a nemzeti és nemzetközi szocializmus elvei, gyakorlata és követői lényegileg nem különböznek egymástól.
A komoly hátszéllel bukdácsoló, a saját eszméjüktől eltérni merészelőkkel, mindenkivel és mindennel, főleg az igazsággal harcban álló Partizaninfó most nemcsak hazudott egy elmegyenge trükkfelvétellel, hanem a Magyar Köztársaság jogrendjébe belerondított.

Felülről, ahonnét támogatják.

El kellene menteni a bejegyzést és a hozzászólásokat, amíg ki nem gyomlálják, és megtenni a feljelentést (nem vagyok jogász, elnézést, ha esetleg rossz terminológiát használok) :

  • - Tltott önkényuralmi jelkép nagy nyilvánosság előtti használata
  • - Közösség (Debrecen város lakói, vezetői, a jobboldali pártok, különösen a Jobbik és általában is a magyarok) elleni izgatás
  • - Becsületsértés (ilyen egy fideszes városvezetés, ezt is engedi)
  • - Közveszéllyel fenyegetés (A nácik már a spájzban Debrecenben vannak.)
miatt.
A bűnözőkkel való összejátszás, sőt bűnpártolás, ha a megyei főügyész, a megyei rendőrfőkapitány, a polgármester és a jegyző nem indít azonnal eljárást.

(A szelektív blogmotor miatt kénytelen vagyok a fentieket elmenteni, és néhány helyre elküldeni.)

Szólj hozzá!

Címkék: perverz pénzért mindent

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr47288010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.