Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

A "kevésbé veszélyes ideológia"

2007.11.08. 09:41 Kitalátor (másként) gondolkodó

Néhány kép a közelmúlt történelméről.  Köszönet a linkért a Bombagyárnak.

Arról valahogy senki sehol nem ír, hogy az Auswitz-Birkenau embervágóhíd-komplexet a "felszabadító" szivjet hadsereg - a kommunisták - '45 után még évekig üzemeltették, elsősorban a német katonák szelektálására, Szibériába indítására, illetve helyszíni megsemmisítésére.

Legalább egy magyar alakulat is "vendégeskedett" ott, Kádár Béla karpaszományos főhadnagy(?) vezetésével. Olyan jól álcázták magukat (parancsra) valahol a Nyugati Kárpátokban, hogy hetekkel a "Győzelem napja" után úgy kerestek egy szovjet csapatot, hogy akkor most ők megadnának magukat, mert elfogyott a menázsi, rabolni meg nem szokásuk.

A Kárpátok északi oldalán gyalog indították el őket kelet felé, először teljes fegyverzetben, felvezetővel, aztán a közkatonáktól beszedték a puskákat, csak a tiszteknél maradt oldalfegyver, de mire Oświęcimbe értek, már a tiszteknél sem maradhatott fegyver, és fegyveres horda hajtotta őket.

Mivel bizonyítható volt, hogy az egész háborúban a fegyverüket sem sütötték el, és mindenki egészséges, munkaképes volt, ezért pár hét után bevagonírozták őket a brezinkai híres pályaudvaron, "Igyi Szibír!".

A csapat és a vezető minőségét bizonyítja, hogy mindenki élve hazatért.

3 komment

Címkék: kommunizmus bűn auswitz

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr49222088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fremen 2007.11.08. 17:07:14

Vigyázz ezzel a témával kedves barátom! Hatvanhatodjára tiltottak ki pld. a Hírszerző fórumáról, pedig csupán a holokautmagyarorszagon.hu-ról és a mazsihisz honlapjáról másoltam oda néhány adatot és linket.:)))

Őrjöngenek a nagy KITALÁTOROK, hogy az internetnek hála észvesztő sebességgel terjed a híre annak, hogy mennyire átverték a világot ezzel a holocaust dumával!:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.11.08. 21:15:06

Először is: Nem KITALÁTOROK, hanem MANIPULÁTOROK.
Másodszor: Én nem tagadom a "holokausztot", sőt még -ellentétben egyes közös netes "ismerőseinkkel" - nem is támogatom. Csak néha rámjön a hasgörcs, és akkor tudod, gyorsan be kell guggolnom valami hasadékba...
Merthogy sem Kolbe atyáról, sem arról a gondozottait gázkamrába kísérő orosz ortodox apácáről nem esik valahogy szó (a nevét sem tudjuk), sem más szenvedéstűrő igazakról, a szeretet más vértanúiról nem esik szó, akik szintén ott haltak meg.
És arról sem, hogy bizony leginkább a kápók élhették túl a borzalmakat. Mert "a legjobbak ottmaradtak", írta az a Dr. Viktor E. Frankl (ideggyógyász, a 3. Bécsi Pszichoterápiás Iskols megalapítója), ak öt (5) lágert élt túl, igaz, nem kápóként, hanem tífuszbarakkok orvosaként. ("Mégis, mondj Igent az Életre!" című kis könyvét bátran tudom ajánlani. Inkább élet, mint irodalom.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.11.11. 03:04:15

Nos igen, a kevésbé veszélyes ideológia Katynnál is szépen megmutatta, milyen is a szláv testvériség...
süti beállítások módosítása