Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

  • főpilóta: @Kitalátor (másként) gondolkodó: Oké, mert én most se tudom (meg se próbálok telefonon keresztül p... (2018.03.11. 20:18) Népvándorlási fogalmak
  • Manyecska: Dehogynem. :D :D:DD (2013.11.18. 14:25) A demokrácia és a jogállamiság ára
  • Böczike: @nyekk: JOBBIK 2003-ban alakult párttá! Rendszeresen látogatom több éve az MSZ(M)P, a FIDESZ és a ... (2012.09.23. 14:08) Nyílt levél Vona Gábornak és habzószájú médiapatkányainak
  • Kitalátor (másként) gondolkodó: @épészmérnök: Ja! Meg "nem sz@r ez, hogy elkapkodjuk"! De azért ahol van munkaerő, forrás, alapany... (2012.09.18. 12:49) Meg vagyunk már számolva?
  • Kitalátor (másként) gondolkodó: A böjt csak imával eredményez lelki megújulást, önmagában fogyókúra, áldozat a Testisten nevű bálv... (2012.09.17. 12:55) Fogyi?

Visszaélés

2007.05.15. 13:22 Kitalátor (másként) gondolkodó


"2007-05-15 10:09
Megrovásban részesítették a hírTV tudósítóját

Lőszerrel való visszaélés vádjában bűnösnek találta a Pesti Központi Kerületi Bíróság a hírTV munkatársát. Császár Attilát megrovásban részesítették az első fokú ítéletben, amely nem jogerős. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, a vádlott és védője fellebbezett.


Császár Attila a táskájában felejtette az MTV székházának ostrománál nála maradt töltényhüvelyt és lőszert. Ezt október 2-án észlelte a Parlamentbe való belépéskor az őrezred munkatársa. Kollégánk, aki tudósítóként volt jelen a tévészékház elleni támadásnál, a tömegből kapta a később bizonyítékként lefoglalt töltényhüvelyt és éles lőszert.

A rendőrségi szakértői vélemény alapján kiderült: a töltényt kizárólag a fegyveres testületek részére gyártották. A töltényhüvely felületén pedig fegyverműködési nyomok voltak láthatók. A rendőrség később ennek alapján elismerte, hogy valóban használtak éles lőszert a székházat védő rendőri osztagok.

hírTV"

Súlyosbító körülményként értékelték, hogy a mai napig nem fizette ki a (könny)gázszámlát.

Szólj hozzá!

Címkék: hírtv császár attila

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr1176150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.