Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

  • főpilóta: @Kitalátor (másként) gondolkodó: Oké, mert én most se tudom (meg se próbálok telefonon keresztül p... (2018.03.11. 20:18) Népvándorlási fogalmak
  • Manyecska: Dehogynem. :D :D:DD (2013.11.18. 14:25) A demokrácia és a jogállamiság ára
  • Böczike: @nyekk: JOBBIK 2003-ban alakult párttá! Rendszeresen látogatom több éve az MSZ(M)P, a FIDESZ és a ... (2012.09.23. 14:08) Nyílt levél Vona Gábornak és habzószájú médiapatkányainak
  • Kitalátor (másként) gondolkodó: @épészmérnök: Ja! Meg "nem sz@r ez, hogy elkapkodjuk"! De azért ahol van munkaerő, forrás, alapany... (2012.09.18. 12:49) Meg vagyunk már számolva?
  • Kitalátor (másként) gondolkodó: A böjt csak imával eredményez lelki megújulást, önmagában fogyókúra, áldozat a Testisten nevű bálv... (2012.09.17. 12:55) Fogyi?

Kádár-korszak

2007.05.10. 13:19 Kitalátor (másként) gondolkodó

Csak tudnám hová lettek a maradványai.

Annak a 4,5 millió magzatnak, akiket 1956 végétől 1989 október végéig aljas indokból*/nyereségvágyból**, védekezésre képtelen állapotban pénzért megöltek az édes(?)anyja méhében.

Mivel nem születtek meg, ezért nem dolgoznak, nem mennek munka híján külföldre dolgozni, nem hozzák haza az €-milliókat, nem verik fel itt az ingatlan-árakat és a béreket. Nem pörgetik a piacot, nem fizetnek járadékot. Szüleik, akarom mondani gyilkosaik nyugdíját, egészségügyi ellátását nem fizetik, és nem hoznak gyermekeket a világra, hogy a közülük mégis megszületetteknek majd valaki fedezze a nyugdíját. (Azt ugyanis nem kellene elfelejteni, hogy a mai kormánypártok prominens képviselői és háttérbe húzódó valódi irányítói azt a pénzt, amit a meg nem született nemzedék "szülei" és gyilkosai befizettek ill. meg sem kaptak, bizony elsinkófálták. Nagy részét elopták (=privatizáció), de az sem jelentéktelen, amit a "forradalom exportja" címen külföldi terrorszervezetekhez jutattak el.)

Annak a 4,5 millió magyarnak mikor lesz márvány obeliszkje vagy arany urnája?

*szexparner megtartása, új szexpartner beszerzése, "szépség" és "fiatalság" tévesen remélt konzerválása...
**Inkább hűtőszekrény, hétvégi telek, autó, nyaralás, új diploma, vezető állás, új lakás, kertes ház...

Szólj hozzá!

Címkék: kádár abortusz

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr9373664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.