Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Fogás

2007.05.01. 12:55 Kitalátor (másként) gondolkodó

25 tonna kokaint foglaltak le Kolumbiában
2007. május 1. 10:50


MNO
Kolumbiában huszonöt tonna kokaint foglaltak le a rendőrök egy laboratóriumban.

A rekordfogás értéke kétmilliárd euró. A kábítószerrel együtt elkoboztak öt hajót is, ezeken csempészték volna a kokaint Közép-Amerikába és az Egyesült Államokba.

(radio.hu)


No akkor akinek van a nyugati parton ismerőse, rokona, szóljon neki, hogy bazi nagy balhé várható a szines- és buzigettók tájékán.
Megvonási tünetek, pszichés kötődés, stb.
Üzletfeltörések, gyújtogatások, lincselések várhatók, mint Párizsban, amikor a spanyol parti őrség lekapcsolt egy kamionnyi kokót.

4 komment

Címkék: megvonási tünetek kokain gettólázadás

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr5565683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cönci 2007.05.04. 13:24:49

Nem csak ott lesz gáz ide is "begyűrűzik".

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.05.07. 16:29:41

Nem hiszem, de kérdezd meg a rendőröket! Tudtommal Európát kokainnal és gyémánttal ugyanaz a "holland" központú "világhálózat" látja el, csdak igénybe vesznek kishalakat, balekokat is. LA-ből vagy Friscoból csak akkor reptetnek Európába kokót, ha fedezni akarnak egy nagyobb drágakő-szállítmányt.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.05.10. 07:52:51

Bocs, haver!
A francia és német események neked adnak igazat, de lehet, hogy Pesten is fokozta a stresszt a kokain-hiány. Ha a kendermagosok szokásos heccparádéikon elkezdenek itt is töni-zúzni-gyújtogatni, akkor érdekes lesz megfigyelni a liberálszocialista kézivezérelt rendőrség hozzáállását.
Lőni fognak-e a chegueravás pólós kádercsemetékre?

P · http://vintersorg.fw.hu 2007.07.02. 16:06:03

Begyűrűzik-e?
Ha arányában jelentős termelőkapacitásnak számított az üzem, akkor igen.
Visszafelé: ha nem teljesül a Kitalátor jóslata, abból csak annyi látszik, hogy egy ilyen termeléskiesés meg sem kottyan az iparnak.
süti beállítások módosítása