Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

  • főpilóta: @Kitalátor (másként) gondolkodó: Oké, mert én most se tudom (meg se próbálok telefonon keresztül p... (2018.03.11. 20:18) Népvándorlási fogalmak
  • Manyecska: Dehogynem. :D :D:DD (2013.11.18. 14:25) A demokrácia és a jogállamiság ára
  • Böczike: @nyekk: JOBBIK 2003-ban alakult párttá! Rendszeresen látogatom több éve az MSZ(M)P, a FIDESZ és a ... (2012.09.23. 14:08) Nyílt levél Vona Gábornak és habzószájú médiapatkányainak
  • Kitalátor (másként) gondolkodó: @épészmérnök: Ja! Meg "nem sz@r ez, hogy elkapkodjuk"! De azért ahol van munkaerő, forrás, alapany... (2012.09.18. 12:49) Meg vagyunk már számolva?
  • Kitalátor (másként) gondolkodó: A böjt csak imával eredményez lelki megújulást, önmagában fogyókúra, áldozat a Testisten nevű bálv... (2012.09.17. 12:55) Fogyi?

Drogreklám minden média-szennycsatornán?

2007.01.16. 21:23 Kitalátor (másként) gondolkodó

A belgák valamikor betiltották a bűnözőktől elszedett drogok feketepiaci árának közlését, mert szakértőik szerint leginkább ez az információ gyarapítják a csempészek számát. Aztán nem bírták a hírversenyt, amit csak fokozott a belgák többnyelvűsége. A tömegmértékegységeket, azok nagyságrendjét a funkcionális analfabéták nem képesek felfogni, de a pénz értékét igen.    


Nem tudom, hogy nem jutott eddig a sok sajtópatkány eszébe - ide értem a csökevényes, erőszakosan retardált jobboldali sajtó dolgozóit is-, hogy van a pénztől jobban az eltompult agyakba behatolni képes fogalom is: a halál.   

      
Mert ennyi erővel azt is írhatnának, mondhatnának, hogy az a becsempészett és elkapott drog hány normális - tehát nem hozzászokott drogfüggő - ember halálához elegendő. De ez nem divat. Korunk pedig van olyan érdekvezérelt, hogy a divatdiktátorok aligha lehetnek szertelen bohók.

Egy ilyen "hatmillió forint értékű kokainnal kapták el a drogcsempészt" típusú média-megjelenés valójában egy-két millió forintba kerülő reklám, egy lebukott, vagy inkább megbízói által lebuktatott gyalogáldozat feláldozásával. Egy pancser helyébe tíz másik lép. A holland vámosok, határőrök már nem is adnak hírt a tengeri fogásokról, mert pár évtized drog"kultúra" után megtanulták, hogy minden elkapott (valójában feldobott vagy eleve lebukásra preparált) idióta mellett, amíg ünnepli magát az éber hatóság, nagyságrendekkel több "anyag" jut be az országba.         


Itt még mindig kevés az aranylövés és a diszkóbaleset, meg különben sem fogynak eléggé a fiataloknak készített divatos műlábak. A temetkezés is jó üzlet, a fiataloké különösen. Azoknak mindig szép koporsót vesznek, meg a nagy ravatalozót bérlik, hiszen sok az osztálytársuk. A pénzügyi befektetők jól járnak azzal is.

Szólj hozzá!

Címkék: halál divat drogreklám pénzügyi befektetők

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr4828877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.