Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Fogyi?

2012.09.10. 15:13 Kitalátor (másként) gondolkodó

Gyurcsány Ferenc és hasonszőrű társai már annyira nem érdeklik a közvéleményt, hogy egyfajta 'flash mob' elkövetésével igyekeznek átlépni a társadalmi ingerküszöböt, egyelőre sikerrel. Még ha hiteles (nem, nem a mi nyakunkba hiteleket felvevő) vagy ártatlan emberek tennének ilyet, elgondolkoztató lenne, de így?

Ha annyira fontos számukra, hogy 1) ne tudjanak szavazni a külföldön élő magyarok, 2) ne legyen egyenlő választójoguk, 3 ) az analfabéták és funkcionális analfabéták szavazólapjára továbbra is oda kerüljön az ×/+ , ahová az egykori pártfunkcionáriusok és leszármazottaik szeretnének, akkor vagy valami átütőbbet, vagy eredetibbet kellene tenni. 

Több %-ot rontana pl. a Fidesz népszerűségén, ha benzinnel lelocsolná magát, és rágyújtana, de igazi népszerűség-növekedés attól volna várható a számára (mármint Gyurcsány számára, hiszen a többi úgyis csak kis niemand, az is volt és az is marad), ha olyat tenne, amit még soha, senki, legalábbis ebben az évezredben: ha szembeszállna feleségével és anyósával, és a Fittelinát megnyitná a proletár és/vagy roma gyerekek számára.

A kormánypártok gondolom nem tesznek semmit, nem is az az ő dolguk. Kapcsolódó feladata egyedül Balog Zoltánnak és az egészségügyi államtitkárságnak lenne, a szcientológus nyomásra szétvert pszichiátriai ellátó rendszer újraalkotásával, és a társadalmi veszélyességű elmezavarok korszerű diagnosztikai és terápiás protokolljának kidolgozásával. 

Az igazi civileknek viszont ugyancsak lenne dolga. Most nem kell páncélos rohamdroidokkal szembeszállni, nem kell odatartani a szemünket, hogy ha már az övék nem sül ki, legalább a miénket kilőhessék. Elég lenne, ha minden tisztességes fővárosi-, vagy oda dolgozni járó ember legalább 5-5 percre segítené az esemény népszerűségét, és vallástól, beállítódástól függően enne jó étvággyal pár illatos falatot a lehető legközelebb Gyurcsányékhoz. A vegetáriánusok gyümölcsöket, esetleg azon belül citromot (narancsot nem kell, az bántaná szegény Ferenc epéjét), a kozmopoliták zaftos hamburgert, a digózók pizzát, a népi-nemzetiek fokhagymás kolbászt, lehetőleg a helyszínen megsütve vagy megfőzve, az általa eltaszított székelyek miccset (helyben sütve), és igazán kitelepülhetne néhány lacikonyha, lángossütő, kürtős kalács készítő is. Ha már esemény, akkor legyenek résztvevők is! Ma már nemzetközi jelentőségű esemény nincs kínai büfé és krisnás édességosztogatás nélkül. Nyomatékosan kérem a demonstrációba bekapcsolódókat, hogy magyaros vendégszeretettel kínálgassák egymást, függetlenül attól, hogy ki milyen pártot támogat!

Legyen valóban látványos, tömegeket megmozgató esemény ez a 'flash_mob' !

2 komment

Címkék: éhségsztrájk flash mob Gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr744765986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

főpilóta 2012.09.17. 12:46:16

Látom, neked is megmozgatta a fantáziádat "Az Éhségsztrájk". :-)

Ha éhségsztrájknak nem is igazi, lehet hogy "böjtnek" elmegy. A böjtölés általában lelki tisztulást von magával (legalább is egy időre). Reménykedjünk...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.09.17. 12:55:40

A böjt csak imával eredményez lelki megújulást, önmagában fogyókúra, áldozat a Testisten nevű bálványnak.
süti beállítások módosítása