Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Jó buli?

2011.01.17. 14:24 Kitalátor (másként) gondolkodó

  • Már megint tragédia történt.
  • Már megint nagy szerecsenmosdatás lesz, sztárügyvédek által. 
  • Már megint Orbán Viktor lesz a hibás, mert túl szabad a cenzúrázott internet.
  • Már megint valószínűsíthető, hogy egy törvény felett álló kaszt bűnözői váltottak ki halálos pánikot a tömegben.
  • Már megint olyan helyre mentek fiatalok és gyerekek szórakozni, ahol tudatmódosító szerek nélkül nem is érezhetik jól magukat.

Még mindig nem értik, nem akarják érteni a hivatásos véleményformálók, hogy egy kritikus tömeget meghaladó létszámú törvények fölött álló, legtöbbször felfegyverzett állampolgártársunk látványa, még az általuk esetleg ordibált obszcén, fajgyűlölő fenyegetések nélkül is, akkor is pánikot tud kiváltani, ha semmit sem tesznek, csak vonulnak, pontosan úgy, mint a Gárda a cigánysoron.

Miért nem lehet a családi pótlékra iskoláztatási támogatásra jogosult gyerekeket kitiltani a drogos bűntanyákról? Miért nem lehet meghatározni (az USA több állama, Németország több köztársasága, Lengyelország, stb.) példája nyomán, hogy pl. 14 éven aluliak 20 óra, 16 éven aluliak 22 óra, 18 éven aluliak (és iskoláztatási támogatásra jogosultak) 24 óra után csak szülő vagy gondviselő társaságában tartózkodhatnak utcán és szórakozóhelyen? Miért nem jelent automatikus hallgatói fegyelmi eljárást és legalább ösztöndíjmegvonást, ha egy állami eltartott egyetemista illegális tudatmódosító szerek hatása alá kerül, vagy ha legális szerek hatása alatt is, vagy anélkül is, bűncselekményt követ el?

Jó, legyenek drogdiszkók, elvére az a trendi. De oda csak létezésük korlátozott értelmével bíró felnőttek, azaz (homo)szexturista külföldiek és vidékiek, törvények felett álló hordák, bármilyen nemű vagy nemtelen prostituáltak, adócsaló bel- és külföldi máskéntvállalkozók, (tömeg/gyermek)gyilkosságok elkövetésétől kiborult obsitosok, bűnözőket  támogató jogászok és médiapatkányok, és díjazott (=ferde) ösztönvilágú liberális bölcsek járhassanak "szórakozni". A rendőrség meg úgy siessen oda, ha ölik egymást, mint a régi viccben a tűzoltók az APEH székház oltására...

Mi meg keressünk más szórakozási lehetőséget. A gyerekeink is, elvégre sem nem patkányok, sem nem denevérek és még csak nem is csótányok, hogy nappal ne merjenek bulizni.

1 komment

Címkék: közbiztonság west balkán törvényjavaslat közrend

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr1002590294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.07. 16:41:17

hétvégén a pomázi zeneiskola egy rendezvényén voltam, 1000Ft/fő belépőjeggyel, 200férőhelyes teremben kb 300-an, ha nem többen. Kisgyerekkel, mert mondták hogy hozzam el mert neki való.
a MOMO-t adták el, tehát nem is oly kisgyerekbarát. Egyik részben pl 10percen keresztül azt számolgatjk, hogy hány másodperc az emberélet. 10percen keresztül csak számok.
A gyerekek megőrültek. Haza akartak menni: de nem tudtunk kimenni fizikailag, mert nem fértünk el a térdek és a széktámlák között. Gondoltam várjuk meg a szünetet. 1ó 40perce ment a darab szünet nélkül egy levegőtlen, meleg helységben.
A végén nem tűrtőytettem magam, ciki vagy nem ciki, kimentem a gyerekeket. És a sorokat felállítottam és hátrébb tolattam a székeket és még elnézést sem kértem és távoztunk.

Nem volt pánik. De az a terem IS annyira túl volt zsúfolva, hogy szégyen. Ordított a harácsolnivágyás a rendezők részéről.
süti beállítások módosítása