Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Holokauszt®-relativizálás?

2010.04.07. 17:28 Kitalátor (másként) gondolkodó

A katolikus egyház, a katolikus papság, XVI. Benedek pápa ellen indított, nem is mindig, mindenben alaptalan, gyakran elsődlegesen, olykor kizárólagosan pénzszerzési célúnak tűnő, olykor pedofília-bizniszt sejtető támadások kísértetiesen emlékeztetnek egy mindenkinél egyenlőbb csoport stratégiájára. Több évtizeddel az állítólag történt események után, gyakorlatilag bizonyíthatatlan – és ezáltal cáfolhatatlan – állításokkal vádolnak meg embereket.

Az egész kísértetiesen emlékeztet a holotabura, pontosabban a megélhetési kárpótlási és kártérítési eljárásokra, amelyeket időnként egy-két aggastyán meghurcolásával fűszereznek.

Korábban már volt egy ilyen utánzási hullám: magyarországi cigányvezetők tucatjai jutottak így (megszervezve, hamis tanúkkal aláíratva analfabéták kérvényeit, a kárpótlást meg ellopva saját véreiktől) hihetetlen összegekhez a cigány kárpótlás révén, de vagy túl mohók voltak, vagy nem fizettek a copyrightért, de sokaknak odalett a luxusautója és a kilós aranylánca, és még nincs is vége. Én az utóbbira gyanakszom, gátlástalan mohóságuk előbb-utóbb gyanút ébresztett volna a Holokauszt®-ból megélőkkel, meggazdagodókkal szemben is, tehát a hatóságokat felhasználva le kellett állítani őket.

Lehet, hogy ezt a pedofília-bizniszt is le fogják állíttatni a saját sérthetetlenségük védelmében? Pár éven belül kiderül, hogy mi a fontosabb a véleménydiktátoroknak: a keresztények (főleg a katolikusok) gyűlölete, vagy a gazdasági előnyszerzés, előjogaik biztonságának megvédése…

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: holokauszt pedofil katolikus holotabu előjog pedofília biznisz

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr661902133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása