Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Haon, színvonal, antimagyarizmus

2009.03.23. 17:18 Kitalátor (másként) gondolkodó

Egy roppant tanulságos iromány jelent meg a HAON-on, „Miért akarják megölni a cigányokat?” címmel, és gondolom majd a nyomtatott mutációba is bekerül - válogatott hozzászólásokkal. . Elkövetőjét, bizonyos Komlósi Sándor urat nem ismerem, de fogalmazásmódja alapján alighanem valami ex-pártfunkci lehet. Vagy méginkább a részegen csinált drogos kölyke.

Néhány szépséges részlet:

"Szép kis triumvirátus maguk, ott, négyen" mondta az alkoholtól kilúgozott agyú kommunista laktanyaparancsnokunk Kalocsán, a 37. Budapesti Forradalmi Gépesített Lövészezred alakulóterén, 1981 tavaszán. Komlósi Sándor meg feltalálta a négytagú triót: "Bayer-Széles-Morvai Krisztina  trió " "Kövér Lászlóról tudjuk, hogy szintén a Bayer trióhoz tartozik." Ezt teszi úgy tűnik - az alkohol és a pártiskola együtt. Vagy a drog?

"2008.09.05: Nyíradony-Tamáspuszta, " - Olyan nincs, Tamásipuszta van.

"ez volt a tizenhetedik cigányok elleni támadás" Mennyi magyarok elleni támadás is történt ezen idő alatt? Vagy az nem számít, gádzsók is vagyunk, gójok is vagyunk, értünk nem kár?

"Pécs: egy házaspár meghalt, két gyermekük megsérült" Persze, mert két aljas mocskos kommunista cigány,(az egyik rendőr is volt korábban, a másik meg ckö tag) kézigránátot dobott a szomszéd 'tesvír' házába.

A többi aljas merénylet elkövetői még nem buktak le, bár alighanem megalapozottan szellőztették meg a román lapok, hogy a tatárszentgyörgyi támadás a veszprémi vérengzésről való figyelem-elterelés volt. "Józsikától" a pécsi merényletig. eddig ahol csak feltárták a tényeket, eddig még mindig az bizonyosodott be, hogy az egyik cigány megölte, megszúrta a másik cigányt. Közben meg magyarok százai (ha nem ezrei) lettek cigány erőszak, támadás, rablás áldozatai.

De az nem hír, nem a postás harapta meg a kutyát...

 

2 komment

Címkék: bűnözés terror cigány közbiztonság szocialista cigánybűnözés létbiztonság jogbiztonság rablóbanda szocioparazita létbiztonság jogbiztonság közbiztonság

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr541020598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erzsebet 2009.03.24. 16:41:20

Én is furcsállottam, hogy a tatárszentgyörgyi cigány temetésből olyan nagy port vernek. Én is sajnálom az ártatlan embereket különösen a kisfiút. Nagyon sok ember lett a cigány bűnözés áldozata. pl. a gadnai öreg néni, Marian Cosma stb. Az ő temetésükön az állam nem képviseltette magát.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.03.24. 16:53:41

Valahol egy láger-túlélőtől olvastam, hogy nem is a szerencsétlen áldozatokat kell igazán sajnálni, hiszen ők a szenvedéstől megtisztultak, kiégett szívükből a bűn, ami már nem választja el őket Istentől, hanem az őröket és a kápókat, akik nem elszenvedték, hanem tették a rosszat...
süti beállítások módosítása