Kitalátor

A családi legendák szerint egyik ősöm volt az, aki - ha nagy a szükség, közel a segítség alapon - Budán a hegyvidéken járva beguggolt egy fenyőfától takart sziklahasadékba, és aztán egy utcával lejjebb "megtalálta" a szeplősök éttermét, merthogy az a sziklahasadék az étterem ventilátorának légbeszívó nyílása volt. Ez az én jussom is, hihetetlen érzékkel találom meg a nagy rendszerek kis testi hibáit, és szeretném, ha azokat más is kiröhöghetné. Mottó: Ami nem vidám, az nevetséges! [Feljegyzet = blog (magyarul).]

Friss topikok

Antimagyar parancsolatok

2008.08.01. 17:25 Kitalátor (másként) gondolkodó

Állítólag nehéz antimagyarnalk lenni, ezért szeretnék segíteni azoknak, akiknek ilyen irányú vonzódásuk, beállítódásuk van:

  1. Nevezd bátorságnak a sunyi gyávaságot, igazmondásnak a hazugságot, tisztességesnem a lopást, és az utóbbi hat évben bekövetkezett minden bajért okold Orbán Viktort!
     
  2. Tagadd le a tényeket a cigánybűnözésről, de annyira durván,  hogy a magyarok helyettetek mindenért a cigányokat okolják! Orbáncigányozz!
     
  3. Keress valami zsidó őst, vagy ha végképp nem találsz, akkor légy hitgyülis, vagy szcintis, de ha találsz, akkor sem kell betartanod a másoktól elvárt vislkedést,  lehetsz ateista vallású, esetleg valami távol-keletinek hazudott "mixtikus"  hablatyolás követője! Közben zsideszezz a proliknak!
     
  4. Legyél egyszerre szélsőliberális és szélsőbaloldali, hordj szivárványos kitűzőt a világoskék inged alatt viselt vörös chegueravás pólódhoz! Csőcselékezd az 1956-os és a 2006-os hősöket!
     
  5. Románozd a székelyeket, reszkess a 23 millió román bevándorlótól, csehszovákozd a felvidékieket, oroszozd, ukránozd Rákóczi népét, a kárpátaljai magyarokat, jugoszlávozd a délvidéki magyarokat! Nyaralni nehogy valamelyik elszakított országrészbe menj! Az ősi magyar városok, falvak, tájak nevét csak újonnan kreált nevükön írd le és mondd ki! Örüjl, hogy Szlovákia független, és hogy férfiassághosszabbító luxusautód mennyivel olcsóbb volt így, hogy H helyett Sk az országjele!
     
  6. Gúnyold ki a gyereket vállaló magyarokat, különösen a nagycsaládosokat! Parkolj a nyomorékok helyén, vagy a járdán, hogy rokkant- és babakocsival csak a száguldozó autók között lehessen menni!
     
  7. Tegyél meg mindent, hogy a lassan a piac 10%-át is elérő magyar médiumok tönkremenjenek! Dugd el pornóujságok alá az egyházi lapokat, csöcs-pöcsmutogató bulvárszemét alá a nemzeti lapokat, fenyegettesd meg halálosan a nemzeti portáloknak helyet adó szerverek gazdáit, és indíts rendszeresen támadást ellehetetlenítésükért!
     
  8. Azonnal tekerd tovább a rádiót, ha valami magyar zenei motívum feltűnik! Wass Albert neve hallatán reflexesen hisztériásan fasisztázz és háborús bűnösözz, de egy sort se olvas el tőle!
     
  9. Indíts vállalkozást magyar állami és önkormányzeti támogatásból, betanítás, továbbképzés, kiképzés stb. címén dolgoztasd legalább fél évig ingyen az embereket, aztán jelents csődöt! Közben igényeld vissza a saját úszómedencéd ÁFÁ-ját!
     
  10. Csak azokat tiszteld, akik többet loptak, raboltak, mint te és a szüleid! Nézd le a munkájukból megélőket és a szegényeket!

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő antimagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://kitalator.blog.hu/api/trackback/id/tr50596295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása